2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جایی رسیدم چه چیزایی آرزو شده واسمون

در شرف سال ۲۰۲۰ باید از وصل شدن اینترنت خوشحال باشیم !!!!!!!!!

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  
من اصفهانم ما رو بردن تا جلسه دیگه شانس نداریم بخدا 

منم اصفهانم.فکر کنم ما کلا جزو ایران حساب نمیشیم😥

دنیا جای خطرناکی برای زندگی است نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطر کسانی که شرارت‌ها را می‌بینند ولی کاری در مقابل آن انجام نمی‌دهند‌.(آلبرت انیشتین)
آخه همه میگفتن نداریم ،ولی واسه من وصل شد،،،، نه بابا😀

😊😊

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  

▪️داداش ببین هر فیش یه رنگ خاصی داره و روشم یه عدد زده، باید طبق رنگ و عدد اینا رو دوباره وصل کنی سر جاشون (دست به دست کنید برسه به مسئول قطع اینترنت تو ایرانسل و همراه اول) 🖐😐

▪️دوستان اینطور که مشخصه و بوش میاد، ‏واقعا بلد نیستن وصل کنن! احتمالا از نو شبکه ی همراه رو باید بکوبن و دوباره بسازن 😑

▪️وزیر جوان گفته ایرانسل و همراه اول 1گیگ مفت میدن! عمو نتو وصل کن بعدش هدیه بده 😂

▪️‏به نظرم تنها دلیلی که تا حالا اینترنت موبایل رو وصل نکردن اینه که بلد نیستن! اینترنت ثابت سیمی دو تا سیم بود میزدن تموم میشد میرفت! موبایل همش مدولاسیون و موج و فرکانس و ... الان همینطور دارن به هم بر بر نگاه میکنن، هیچ کی سر در نمیاره !😗

▪️هنوز اینترنت موبایل وصل نشده، اس ام اس قبض موبایل اومده 😑

▪️قطع‌کردن اینترنت موبایل تکراری شده، کاش برقا رو قطع کنن این بار 🚶🏻‍♂️

▪️استدلال شون برای وصل نکردن اینترنت موبایل ها چیه ؟🤔

مثلاً تو خیابون کارهای دیگه ای میشه با اینترنت کرد که تو خونه نمیشه ؟😐

چشمان تو آفریقاست..