2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس اصن شاید ربطی به زیبایی و خوب بودن اون دختر نداره شاید چون تو یه خورده بزرگتری فک کردن درست نیس و ...

پس دلمو چیکارش کنم

سلام.دوستان ممنون میشم برای خوب شدن حال بابام صلوات بفرستید
من 30 اونم 28 وخورده ای

من ۲۷ سالم اصن نمیتونم مث تو بدون اینک طرف خودش اصرار کن که میخوادتم عاشق بشم حتی خوشگلترین و بهترین ادم باش چند سال پیش عاشق یکی بودم اونم چون کلی ابراز علاقه و التماسمومیکرد بعد پنج سال دیدم میگه بهم تو بهتر از من پیدانمیکنی پنج ساله پات موندم نیاز جنسیمم رفع نمیکنی اخه دستم بهش نمیدادم😐 ازش متنفرشدم گفتم‌نمیخوامت تو این سن دیگ ادم کمتر احساسی فک میکن اول عقلانی تصمیم بگیر شاید اگ باهاش دوست بودی و برخوردت زیادبود میفهمیدی اون چیزی ک تصور میکنی نیس و عاشقش نمیشدی بنظر من به پسره و خانوادش نگو و بی خیال باش چون ابروت ممکن بره به بقیه بگن 

پس دلمو چیکارش کنم

به مرور بنظرم فراموش میشه الانا سخته اما بعدا عین خیالت نیس حسی هم بهش نداری خیلیا سال ها عاشق بودن با طرف کلی خاطرات دارن به مرور زمان فراموش کردن فوقش یه سال و خورده ای طول بکشه 

😐

جدی میگم،فکر میکنی خوشگل تر بودی ازدواج میکردی?مگه به قیافست??از هر خوشگلی خوشگلتر هم هست،پس حرفت درست نیست،ازدواجو بسپار بخدا اون میدونه خوشبختی تو در چیه عزیزم،عاشقی و نرسیدن سختهههههه خیلی میدوووووونم ولی خدا بهتر میدونه چی برات درسته اگه بسپاری ب خودش

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

من ۲۷ سالم اصن نمیتونم مث تو بدون اینک طرف خودش اصرار کن که میخوادتم عاشق بشم حتی خوشگلترین و بهترین ...

متوجه ام فقط نمیدونم دلمو چیکار کنم.نه نمیگم.هرچی قسمت باشه

جدی میگم،فکر میکنی خوشگل تر بودی ازدواج میکردی?مگه به قیافست??از هر خوشگلی خوشگلتر هم هست،پس حرفت در ...

پیامت آرومم کرد.ممنونم ازت.

پیامت آرومم کرد.ممنونم ازت.

خواهش میکنم دوستم💗💗من ی عاشقی دو طرفه داشتم ولی گفتم نه اون کلی گریه کرد منم همینطور ولی بعدها چشمام باز شد اینو گفتم ک بدونی هم درکت میکنم،هم تجربه کردم عشق بعد ازدواج قشنگتره به این علاقه ها اعتباری نیست😉😉😉

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

خواهش میکنم دوستم💗💗من ی عاشقی دو طرفه داشتم ولی گفتم نه اون کلی گریه کرد منم همینطور ولی بعدها چشم ...

از الان سپردمش به اون بالایی

خوشبخت بشی،اميدوارم ی عشق مهربون و جنتلمن قسمتت بشه

ممنونم عزیز دلم.الهی همه بنده های خدا بهترینها قسمتشون بشه