2777
2789
عنوان

امیر جان ...😂😂😂🤢🤢🤢🤢🤢

342 بازدید | 33 پست

درسته دلدادگان برای ۱۳۹۶ دوسال پیشه ولی خب من وقتی میبینم واقعا حالم بد میشه 

اصلا بی تفاوتی و بی اعتنایی تو نگاه امیر موج میزنه بعد هی ارغوان میگه امیر جان روانیتم... دیوانتم.... عاشقتم و .... من واقعا خیلی هاتف رو بیشتر از امیر دوست داشتم حداقل درسته ارغوان و امیر و هاتف خیلی مصنوعی بازی کردن ولی خب حداقل بازی هاتف قابل تحمل تر بود 

من اصلا خوشم نمیاد که طرف مقابل (منظورم زنه) بیشتر از مرد احساساتش رو ابراز کنه ...

𖤐⃟♥️••.❀.ʏᴏᴜʀ ᴘʟᴀᴄᴇ ɪs ɪɴ ᴍʏ ʟɪғᴇجای تـو در جانِ مـن است..                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط دوست دارم بدونم چرا مالک هم از قد هم هیکل آب رفت😐😐😐😐😐

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

اتفاقا من دیشب میگفتم اینا همه فیلمه تو واقعیت اینجوری آویزون مرد باشی فردا ازت فراری میشه و....این تازخ دیشبم رفت عروسیشو انداخت جلو با التماس 

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
میشینید سریال تکراری میبینید؟

من دفعه اوله میبینمش

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍