2777
2789
عنوان

امیر جان ...😂😂😂🤢🤢🤢🤢🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 33 پست

دقیقا هاتف که خودشو کشت به خاطر ارغوان بعدشم همون سکانسی که قسمت آخرش بود ارغوان وامیر توی تاکسی بودن هاتف زد به تاکسی اینا پرت شدن جوری که من حساب کردم باید ارغوان می افتاد رو امیر نه اینکه اونجوری بیوفته😐😐😐😐😐😐😐

هارلی واسه ملکه جوکر شدن خودشو پرت کرد تو اسید جوکرهم باهمه ی بدیاش پرید تا بتونه بهش ثابت کنه ادم بدیه ولی وقتی یک نفر براش جون میده نباید براش کم بزاره،تو این مدت که نبودم بخاطر بعضیا بود که حالمو بهم زدن جالبه که چجوری تو این مدت تحملشون می کردم اما برگشتم ولی قرار نیست بمونم می خوام دوباره برم خسته شدم از جو سایت تاوقتی که بعضیا تو سایت باشن من بمیرمم اینجا نمی مونم فقط امدم چند تا تاپیک رو پاک کنم همین...شاید زمان ببره اما مهم نیست اصلا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشینید سریال تکراری میبینید؟

بله. سال ۹۶ دیدم..الانم شبا میبینم..ظهرا هم تکرارشو میبینم😐😐

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
😂😂😂😂😂😂 عوضش دماغش سه برابر شد

دقیقا اخه اندازه‌ی یه نخود باید شبیه باشه یا نه😐😐😐😐

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
دقیقا هاتف که خودشو کشت به خاطر ارغوان بعدشم همون سکانسی که قسمت آخرش بود ارغوان وامیر توی تاکسی بود ...

مرسیکه تا آخرش برامون تعریف کردی😕😕😕

من در كنار تو به هدفم ميرسم💪🏻
دقیقا هاتف که خودشو کشت به خاطر ارغوان بعدشم همون سکانسی که قسمت آخرش بود ارغوان وامیر توی تاکسی بود ...

دیگه نمیشه رو هم بخوابن پخش کنن واسه ما که!😒😒😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
مرسیکه تا آخرش برامون تعریف کردی😕😕😕

😵هواسم نبود

هارلی واسه ملکه جوکر شدن خودشو پرت کرد تو اسید جوکرهم باهمه ی بدیاش پرید تا بتونه بهش ثابت کنه ادم بدیه ولی وقتی یک نفر براش جون میده نباید براش کم بزاره،تو این مدت که نبودم بخاطر بعضیا بود که حالمو بهم زدن جالبه که چجوری تو این مدت تحملشون می کردم اما برگشتم ولی قرار نیست بمونم می خوام دوباره برم خسته شدم از جو سایت تاوقتی که بعضیا تو سایت باشن من بمیرمم اینجا نمی مونم فقط امدم چند تا تاپیک رو پاک کنم همین...شاید زمان ببره اما مهم نیست اصلا
دیگه نمیشه رو هم بخوابن پخش کنن واسه ما که!😒😒😂😂

خخخخخخخخ

خیلی سریال قشنگی بود..شماها هی هر چی تی وی میذاره مسخره میکنیدو راضی نیستین چرا؟😐😐😐قسمت آخرشم عالی بوده..منتها پانته آ بهرام چس کرده نیومده گند خورده میشه  به قسمت آخر..وگرنه پایانش اونجوری نبوده اصلا..

بیچاره عادل بیچاره نادر بیچاره خواهرفرزانه وبیچاره ترهاتف

چرابیچاره نادر

اولین بارک استخاره کردم نیت کردم وبعدقرآنوبازکردم دیدم نوشته یِس گفتم بابادمتگرم خیلی واضح گفتی 😃بعدهاتومدرسه فهمیدم یاسین بوده😐
خیلی سریال قشنگی بود..شماها هی هر چی تی وی میذاره مسخره میکنیدو راضی نیستین چرا؟😐😐😐قسمت آخرشم عال ...

من کاری با بدی یا خوبی سریال ندارم 

منظورم به ارغوان و امیره

𖤐⃟♥️••.❀.ʏᴏᴜʀ ᴘʟᴀᴄᴇ ɪs ɪɴ ᴍʏ ʟɪғᴇجای تـو در جانِ مـن است..                      
من کاری با بدی یا خوبی سریال ندارم  منظورم به ارغوان و امیره

نه بقیه رو میگم