2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

134 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من قبل از اینکه اقدام به بارداری کنم تحت نظر دکتر بودم.دکتر برام یه سری آزمایش و سونو نوشت که هیچ کدوم مشکلی نداشت و برای دو ماه بهم دوفاستون داد و گفت احتمال زیاد نهایتا تا ۴ ماه دیگه باردار میشی.حالا از اون زمان ۴ ماه گذشته و باردار نشدم کسی می‌تونه راهنماییم کنه که چرا باردار نشدم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا يك سال باردار نشدن طبيعيه ولي اگه عجله داري خودت آزمايش ذخيره تخمدان و عكس رنگي بگير و همسرت هم آ ...

آزمایش ذخیره تخمدان دادم دکتر گفت خوبه مشکلی نیست ولی شوهرم آزمایش نداده

آزمایش ذخیره تخمدان دادم دکتر گفت خوبه مشکلی نیست ولی شوهرم آزمایش نداده

ببين طبق تجربه خودم و نصيحت همه و حتي پزشك ها بهت ميگم،اگه آزمايش دادي و همه چي خوبه،ديگه بهش فك نكن و حساس نباش هر ماه كه حامله شدي يا نه!رها كن!!يه عامل بزرگي كه حاملگي رخ نميده استرسه!

استرس گند ميزنه به همه چي

برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین
اگر پریودیت منظمه ، عفونت هم نداری ، تو خانواده تون هم سابقه نازایی یا دیرزایی ندارید ، احتمالا استر ...

بعد از اقدام یکی دو بار اول خوبم ولی دفعه های بعد تا یه نیم ساعتی تو واژنم میسوزه ممکنه دلیلش عفونت باشه؟

ببين طبق تجربه خودم و نصيحت همه و حتي پزشك ها بهت ميگم،اگه آزمايش دادي و همه چي خوبه،ديگه بهش ف ...

اره همش استرس دارم میترسم باردار نشم⁦☹️⁩ یه راهکار بهم بدین که بتونم استرسمو کنترل کنم