2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه میخوام یه کاری شروع کنم

نمایندگی یه برندو بگیر 

❤شروع چالش لاغری تا عید بامداد خمار از ۸ دی ۹۸❤ وزن اولیه : ۱۲۰ ❤ وزن هدف تا عید : ۱۱۰ ❤ هدف بعدی  : ۹۰💪 ❤ هدف بعدش : ۷۰💪💪 ❤ هدف نهایی : ۵۰ 💪💪💪❤  من میتونم 
چجوری ؟ اگه ضرر کنم چی ؟

دیگه بازار همینه فداتشم . هم سود داره هم ضرر . ببین تو اینستا خیلی چیزای زنونه مارک دارن میتونی برندشونو نمایندگی شهرت بگیری . مثه ست کیف و کفش و روسری وستای دیزاین .یا مانتوهای حجاب نورا کالکشن . اینا خیلی طرفدار دارن 

❤شروع چالش لاغری تا عید بامداد خمار از ۸ دی ۹۸❤ وزن اولیه : ۱۲۰ ❤ وزن هدف تا عید : ۱۱۰ ❤ هدف بعدی  : ۹۰💪 ❤ هدف بعدش : ۷۰💪💪 ❤ هدف نهایی : ۵۰ 💪💪💪❤  من میتونم 
دیگه بازار همینه فداتشم . هم سود داره هم ضرر . ببین تو اینستا خیلی چیزای زنونه مارک دارن میتونی برند ...

آره عزیزم راست میگی خوبه 

این یه ایده 

ایده های دیگه هم داری ؟ 

اینم بگم بهت ماشین ۲۷۰ میلیونی هم گرفتم تازگیا اگه ببینم یه کار خوبی هست که میتونم راه بندازم و سودشم خوبه اونو هم میفروشم یه ماشین ارزون تر میخرم ولی از دلم نمیاد ولی اگه ببینم یه کاری واقعا سود میده برام حتما میفروشم

زمین جایی بگیر که روبه رشد باشه  بعدا کلیی سود میکنی اینجوری اگه بخوای پولت خراب نشه وچندبرابر ...

زمین نمیخوام بخرم عزیزم میخوام یه کاری رو شروع کنم 

ایده دیگه ای داری ؟‌

آره عزیزم راست میگی خوبه  این یه ایده  ایده های دیگه هم داری ؟  اینم بگم بهت ماشین ...

خب یه کار پرسود هست . میتونی یه گالری کوچیک طلا بزنی البته اگه ماشینتو بفروشی . با طلاهای کوچیک و خوشگل شروع کن بعد که کارت گرفت ماشین مدل بالاترم میخری.