2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدامادرتو برات نگه داری همینکه هست و تلفنی هم باهاش حرف بزنی کافیه بخدا

آره والا بهمین دلخوشیم 

فدات شم همچنین مادرشماهم خداحفظش کنه😘

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

عزیزم منم خواهر ندارم مادرم کیلومترها ازم دوره دوتا بچه کوچیک خودم دارم تنهایی بزرگ میکنم خیلی خیلی سخته درکت میکنم تازه مریض بودم بچه هامم همینطور با اون حالم باید از بچه ها نگهداری میکردم همسرمم مرخصی بهش نمیدادن. واقعا تنهایی سخته  ولی خدا بزرگه اینقدر بهمون نیرو میده

دوستام هم چون اومدم شهر غریب نتونستم باهاشون رفت و آمد کنم

اونایی که مثل من تنهان اگر دوست داشتن بیان خصوصی شمارشونو بذارن هروقت نت وصل شد گروه بزنم باهم حرف بزنیم😔

مامان منم کلیه‌ش مشکل داره...همش آزمایش و سونو و دکتر.. منم با یه بچه 2سال و 8ماهه ، یک ماه دیگه هم زایمانمه ، اینکه خواهر ندارم واسم مهم نیست ولی خب نمیدونیم کدوممون به هم کمک کنیم.. من به مامانم، یا مامانم به من.. من بچم خیلی پایینه اگه خدایی نکرده ،زبونم لال الآن به دنیا بیاد مشکلاتم هزار برابر میشه

🖤

منم خواهر ندارم.تو شهر غریبم.و با آی وی اف دوقلو باردار شدم.۱۲ هفته سرکلاژ شدم و باید مثلا استراحت مطلق باشم ولی کسی نیست کمکم کنه یا حداقل غذا برام بفرسته.خانواده شوهرم باهاشون رابطه ندارم.شوهرمم سبانه روز ۱ یاعت خونه س.دو شیفت کار میکنه حتی شبا تنها میخوابم.چند روز پیش سدمای شدیدی خوردم.کارم فقط گریه بود

مادرم رفته پیش خاله م که سرطان داره میگه اون دلتنگ میشه.دیروز دفتم وکترمیگه با وجود تهدید به زایمان زودرسی...از بس کار کردم.حالا فروا باید پساری هم بذارم.حتی مادرم نیست که اگه دردی داشتم کمکم کنه.دکترم ۱۷۰ کیلومتر باهم فاصله داره شوهرمم سرکاره.پدرم میخواد منو ببره.خیلی تنهام...

مامان منم کلیه‌ش مشکل داره...همش آزمایش و سونو و دکتر.. منم با یه بچه 2سال و 8ماهه ، یک ماه دیگه هم ...

وای کااااملا درکت میکنم منم پارسال پسرم ۳سالش بود باردار بودم بااون حالم بخدا هرروز مامانم و میبردم این دکتر اون دکتر وهرروز هزار درد داشت بابدبختی زایمان کردم مامانمم حالش بد😔😭