2777
2789
عنوان

هیچ راهی برام ادامه زندگی برام نمونده، هیچکی نمیفهمه چی میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 48 پست

یکی رو بگیر شب تا صبح بچه ت رو نگه داره اصلا هم صدات نکنه تا بتونی یه شب کامل بخوابی، بی خوابی خیلی بده درک میکنم میگی حالت بده و خوابت نمیبره مجدد پیش یه دکتر دیگه برو روانپزشک تا نوع دارو رو عوض کنه. ایشالا مشکلت حل بشه.

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل منی. با این تفاوت که من اوایلش نمیتونستم بخوابم و از ماه دوم تولد نینیم دیگه نمی‌خواستم بخوابم، ...

چه جوری با این اوضاع سر میکنین؟ دکترم رفتم کلی خرج کردم، هیچی به هیچی، دیشبم با شوهرم دعوام شد شدید، بهم میگه روانی، میگه ادم خوابش بیاد میخوابه دیگه، هیچکی هیچکیییی نمیفهمه چی میگم

به سرم زده، حالم خیلی خیلی بده

منم اختلال خواب دارم و درکتون میکنم

همسرتون چون با این مشکل آشنا نیستن این حرفو گفتن که اگر کسی خوابش بیاد میخوابه

برای من که دارو اثر نداشت

چیزی که هست یکی از عواملش فکر ناآرومه

احتمالا چون فکرتون درگیر کوچولوتون هست نمیتونید آرامش داشته باشید

خانواده بایید همراهیتون کنن تا فکرتون درباره بچه راحت باشه

امیدوارم زود مشکلتون حل شه

اسمانِ ابیِ ارامش است
از کران تا بیکرانِ یادِ او

با تمام وجود درکت میکنم. 

من مشکل شما رو دارم به سختی خوابم میبره. خیلی شب ها تا صبح بیدارم. موقعی که بچه ام شیر میخورد وقتی بیدار میشد شیر بخوره بعدش من اصلا خوابم نمیبرد. الان اگه بیدار بشه آبی چیزی ازم بخواد دیگه خوابم نمیبره. تعجب میکنم که میبینم بعضی مامان ها بچشون داره شیر میخوره از سینه شون و خودشون خوابن. مشکل من خیلی غیر قابل تحمل تر شده چون برعکس خودم یه شوهر خوشخواب دارم تا چشماش رو میبنده خوابش میبره. 

ولی من جدیدا به علت درگیری های فکری خیلی بدتر شدم. قبلا بعضی شبها یه خواب راحت میرفتم. اما الان اصلا.

دیشب تا خود صبح بیدار بودم و به چیزهای چرت و پرت و شاید بی اهمیت فکر میکردم. بعضی شب دوست دارم برای همیشه تموم بشم و این زجر رو تحمل نکنم

کسی رو ندارم، دکتر رفتم خیلی خرج کردم،  

اگر تهرانی برو کلینیک ایران اسلیپ 

کاهش کیفیت خواب شبانه ادم هارو درمعرض کلی اسیب میذاره از خودایمنی بگیر تا مشکلات حافظه و گوارش

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
با تمام وجود درکت میکنم.  من مشکل شما رو دارم به سختی خوابم میبره. خیلی شب ها تا صبح بیدارم. م ...

دقیقا شوهر منم سر میزاره میره، دیشبم دعوامون شد، کلی داد زد سرم، میگه ادم خوابش بیاد میخوابه دیگه

چه جوری با این اوضاع سر میکنین؟ دکترم رفتم کلی خرج کردم، هیچی به هیچی، دیشبم با شوهرم دعوام شد شدید، ...

الهی شکر شوهر من درکم می‌کنه. چون دقیقا ماه اول مجبورش میکردم پا به پای من بیدار بمونه یعنی اصلا نینی نمیزاشت هیچکدوم بخوابیم. منم میگفتم تنهایی از پسش بر نمیام. برا همین اونم یکماه بیخوابی کشید. بعدش دیگه دیدم واقعا شوهرم داره از بیخوابی هلاک میشه دیگه نزاشتم اون بیدار بمونه، در عوضش یا ناهار  و شام از بیرون میگیریم و یا اون درست می‌کنه. تمیز کردن خونه هم با کمک هم انجام می‌دیم. برا همین من وقتی نینی خوابه میتونم استراحت کنم و دراز بکشم ، با اینکه خوابم نمیبره ولی تا حدودی خستگیم برطرف میشه. اما بازم کمبود خواب دارم. حتی بعضی وقتا از شدت بیخوابی غذا نمیتونم بخورم