2777
2789

سلام، اختلال شدید خواب دارم، کلی باید وول میخوردم تا خوابم ببره، جای خوابم عوض میشد خوابم نمیبرد، توی طول روز نمیتونستم بخوابم و... الان دو ماهه بچم به دنیا اومده این مشکل برام ده برابر شده، بچم هر دو ساعت بیدار میشه واسه شیر  بعدش من خوابم نمیبره، توی روز هم خوابم نمیبره با اینکه دارم از خواب میمیرم، دوماهه تو کل شبانه روز یه ساعت میخوابم، هیچکی باورش نمیشه این اختلال من رو، دارم از خواب میمیرم بچه خوابه باز خوابم نمیبره با اینکه دارم میمیرم از خواب، دکترم رفتم قرص خواب داد فایده نداشت، با شوهرم دعوام شده، میگه کسی که خوابش بیاد میخوابه دیگه، همه راه هارو امتحان کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوغ بخور شاید تاثیر داشت 

قرص های خواب آور باعث میشه الزایمر بگیری نخور

جدیدا  اینجوری شدی؟

تیکر بارداری نیست 🥀منتظر برآورده شدن آرزومه آخرین امیدم تا این روز هست 

مثل منی. با این تفاوت که من اوایلش نمیتونستم بخوابم و از ماه دوم تولد نینیم دیگه نمی‌خواستم بخوابم، از ترس بالا آوردنش و خفگیش. تو کل ۲۴ساعت فقط ۲ساعت می‌خوابیدم. خیلی کمبود خواب داشتم بینهایت لاغر شده بودم. ولی از ماه سوم هم خواب نینیم خوب شد و هم دیگه بالا نیاورد الان راحتتر هستم ولی بازم خوابم خیلی کمه و خوابم نمی‌برد. به حدی که الان ۲هفته هست از شدت خستگی سرگیجه، حالت تهوع و تاری دید پیدا کردم

كتاب خوندن رو امتحان كردي ؟

حتي كتابهاي مجازي چشمت رو خسته كنن بخوابي

يا مامانت بياد شبها بچه رو نگه داره 

فقط واسه شير بيدار شي يا اصلا شيرخشك بدن 

يه مدت

خانمي توي ليوان آب سوره🌺والعصر🌺 بخون

و بخور بهت صبر و آرامش ميده

براي تنظيم خوابت فقط از خدا كمك بخواه و نذر صلوات كن

خيالت راحت مقطعيه 

دوستان منم خيلي اينطور شدن 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️

جوشونده غنچه گل محمدی رو تست کن یک و نیم لیوان اب یه لیوان غنچه انقد بجوشه که ته استکان اندازه دو قلوپ بمونه صافش کن عین زهرمار تلخه رنگشم قهوه ای میشه با یه قند بخوری میشه عین مربای گل محمدی عطرش عالیه هرشب بخور بعد چندوقت تاثیرشو میبینی ان شاءالله واسه دردای پریود و معده درد هم معجزه میکنه

لطفا درخواست دوستی ندید
به سرم زده، حالم خیلی خیلی بده

شما اختلال خواب داری دیگه مگه اطرافیانت بیسواد یا کم سواد باشن که حرف شما رو متوجه نشن اگر میخوای حل بشخ برو کلینیک خواب دوست من یک شب نگهت میدارن و با بررسی امواج مغزی و کیفیت خوابت مشکل رو حل میکنن تعجب میکنم همچین مشکل جدی  رو اطرافیان انکار کنن !!!دمنوش گل محمدی و چیزای دیگه که دوستان هم گفتن خوبن و میتونن کیفیت خواب رو افزایش بدن اما اگر شیر میدی حتما با پزشک مشورت کن چون میتونه برای نوزاد مشکلات الرژی و ایمنی تولید کنه

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست