2777
2789
دقیقا امیرحسین ارمان به عنوان نقش دهم سریالای تلویزیونم نبود یهو تو ممنوعه اوردنش همبازی میلاد کی مر ...

خوب خداییش خوشگل و خوش هیکل و با کلاسه. دیگه به کی باید گفت خوشگل. جز خوباس دیگه بازیشم خوبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بالخره یکی منظور منو گرف 😍😍💜💜💜 شما نمونه ی خودتی ک بینظیری دوستم 

فدای شما❤️

دوست عزیز تبادل نظر کن ولی لطفا نظرت و بهم تحمیل نکن چون من بیماری ای دارم ک‌ کشش اعصاب خوردی ندارم یوقت یه چیزی میگم ب دلت میگیره .....با تشکر
خودخواه نیس جبر رو گاه. وگرنه عشقش کس دیگس ناچاری با این ازدواج کرده. تا کسی تو این شرایط نباشه درک ...

میدونی حرفات درسته ولی نمتونم قبولش کنم میتونم عشقو درک کنم و بفهممم چقد سخته جدایی از عشق ولی خیانتو تو هیچ قالبی نمیتونم تصور کنم هیچ جوره تو کتم نمیره خیانت به هر دلیلی که باشه 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
شما یا تو ایران زندگی نمیکنی یا چشماتونو رو حقیقت بستید تو ایران پولدارا دارن خدایی میکنن رو زمین&nb ...

برا من ک اهمیتی نداره

این طرز تفکر ماست ک باید ب کسی ک مال بیشتری داره توجه کنیم و احترام بیشتری براش قائل باشیم 

اما من برای هر شخصی ی شخصیت مستقل قائلم 

اینم میدونم ک اگه کسی مال یا ثروت داشته باشه برا خودشه هیچ ربطی ب من نداره پس اون فقط ی آدم مثل بقیه س با احوال شخصی متفاوت 

همین 

میدونی حرفات درسته ولی نمتونم قبولش کنم میتونم عشقو درک کنم و بفهممم چقد سخته جدایی از عشق ولی خیانت ...

اون دوتا حق هم بودن اما سرنوشت اونارو جدا کرده و بدون هم زجر میکشن چیزی که الان خودم در شرایطش هستم. بنظرم آدم نسبت به همسرش احساس مالکیت نمیکنه. خیانت زمانیه که بعد ازدواج عاشق بشی یا بری سراغ کس دیگه. البته این نظر منه

برا من ک اهمیتی نداره این طرز تفکر ماست ک باید ب کسی ک مال بیشتری داره توجه کنیم و احترام بیشتری بر ...

برای منم اهمیتی نداره و تفکرم این نیست که پولدارا قابل احترامن ولی متاسفانه حقیقت اینه دنیا بر پایه تفکر شما و من نمیچرخه تو همه جا نه فقط ایران  اگه تو نوعی تو یه شرکت کار کنی که رییس شرکت یه ادم با شخصیت پایین و داغون باشه نمیتونی بگی پول احترام نمیاره مجبوری تا کمر جلوش خم شی اون موقعست که میفهمی تفکرت مهم نیست تفکر اکثریت حاکم بر جامعه مهمه که پول رو همه چیزو میدونن و توهم باید قبولش کنی 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
خوب خداییش خوشگل و خوش هیکل و با کلاسه. دیگه به کی باید گفت خوشگل. جز خوباس دیگه بازیشم خوبه

نگفتم اینا نیست گفتم اینجوری بردنش تو چشم همه خیلی یهویی ... کور نیسیتیم که قدش بلنده و هیکلشم خوبه و خوش پوشه 

جریان گوشت و گربه

چه بد توهین کردید والا اگه منظورتون اینه که تو حسرتشیم که نه والا شما خبر نداری از زندگی من اگه میدونستم همچین تفکری دارید از اول ریپلای نمیکردم شما رو واقعا متاسفم