2777
2789
میگم یعنی ممکنه منم زمانی باز بهش برسم البته احتمالش که صفره ولی عشق ما هم مث همتا و کاوه بود

عزیزم ذهن خودت رو درگیر اما و اگرها نکن زندگیت رو بساز چاره ای جز همین ساختن نیست. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا از نظر هیکل شااید بهرام بهتر باشه .. چهرشونم عادیه ... چون تو نقش حساسیه و ب عنوان ی ادم خوشتی ...

دقیقا این القا کردن خیلی تاثیر داره 

من و‌دختر عموم مثل سیبی هستیم ک از وسط نصف شدیم بعد مامان اون عادت داره همیشه تعریف بچه هاش میکنه میگه وای دخترم خیلی خوشکله خیلی خواستگار داره خیلی نازه برعکس مامان من اصلا ایجوری تعریفم و هیچ جا نمیکنه بعد این حس ب همه القا شده ک دختر عموم خیلی خوشکل تر از منه و خیلی بینظیره ولی من نه درحالی ک کپی همیم 

تعریف و تمجید زیادی واقعا این حس و ب مرور القا میکنه ک طرف خیلی خفنه

دوست عزیز تبادل نظر کن ولی لطفا نظرت و بهم تحمیل نکن چون من بیماری ای دارم ک‌ کشش اعصاب خوردی ندارم یوقت یه چیزی میگم ب دلت میگیره .....با تشکر
یعنی خیلیا مث منن که به عشقشون نرسیدن و با یکی دیگه ازدواج کردن و الان ناراضی آن!!!!! چی بگم والا

منم اینو تو نی نی سایت فهمیدم... 

خیلییییی ها، خیلی عجیبه.... 

خیلی بهش فک میکنم که چرا اینجوریه... 

من خیلی از همتا و کاوه بدم میاد هرچی باشه الان کتی زن کاوه س نباید انقدر راحت به زنش خیانت کنه از او ...

وقتی کسی شما رو تحقیر کنه و شخصیت شما رو له کنه و به شما بگه شما غلام زرخرید من هستین 

ب نظرت جایی برای عشق و احساس می ذاره

ضمنا جدیدا مشخص شده از دکورش استفاده میکنه نه وجود کاوه

اگه خود کتی در حال خیانت باشه چی ؟

دقیقا این القا کردن خیلی تاثیر داره  من و‌دختر عموم مثل سیبی هستیم ک از وسط نصف شدیم بعد مامان ...

بالخره یکی منظور منو گرف 😍😍💜💜💜

شما نمونه ی خودتی ک بینظیری دوستم 

خدایاشکرت❤
کجاست چیه؟

سایته سرچش کن حق اشتراک میخری فیلمو دان میکنی میبینی 

دوست عزیز تبادل نظر کن ولی لطفا نظرت و بهم تحمیل نکن چون من بیماری ای دارم ک‌ کشش اعصاب خوردی ندارم یوقت یه چیزی میگم ب دلت میگیره .....با تشکر
دقیقا این القا کردن خیلی تاثیر داره  من و‌دختر عموم مثل سیبی هستیم ک از وسط نصف شدیم بعد مامان ...

دقیقا امیرحسین ارمان به عنوان نقش دهم سریالای تلویزیونم نبود یهو تو ممنوعه اوردنش همبازی میلاد کی مرام و نقشی رو دادن بهش که معمولا دخترا دوست دارن اون جنتلمن و شوخ بودن تو ممنوعه و حالا هم نقش اول مرد مانکن یه جوری تو چشم همه بردش بالا و خوب با تیپاسی هم که مانکن به عنوان یه ادم پولدار میزنه خیلی تاثیر داشته تو اینکه انقد به چشم همه جذاب بیاد 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
دقیقا منم از کاوه متنفرم خیلی خودخواهههه حتی بهرامو رو که بی تقصیره درگیر ماجرا کرده و ذره ای عذاب و ...

خودخواه نیس جبر رو گاه. وگرنه عشقش کس دیگس ناچاری با این ازدواج کرده. تا کسی تو این شرایط نباشه درک میکنه. آدم عاشق طرفو حق خودش میدونه

وقتی کسی شما رو تحقیر کنه و شخصیت شما رو له کنه و به شما بگه شما غلام زرخرید من هستین  ب نظرت ...

خوب کاوه از اول در جریان بود خودش با کتی معامله کرد دیگه پس کاوه م به کتی به چشم حساب بانکی نگاه کرده خودشم یه کاری نمیکنه حداقل یه کم دل کتی نرم بشه

یه کاربر قدیمی از بند درومده 🤗
چ عرض کنم  اما مطمئن باشید حتما هستن آدم ایی ک این شکلی نیستن  و صدالبته کم هم نیستن

شما یا تو ایران زندگی نمیکنی یا چشماتونو رو حقیقت بستید تو ایران پولدارا دارن خدایی میکنن رو زمین 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
یعنی خیلیا مث منن که به عشقشون نرسیدن و با یکی دیگه ازدواج کردن و الان ناراضی آن!!!!! چی بگم والا

یکی مث من یه زندگی پر ماجرا تو سن کم و یه داغ رو دل نمیدونم چرا. توکارای خدا نمیشه دخالت کرد مهر یکی و میندازه تو دلت بعد هزار تا کوه و دریا فاصله میفته بین تو واون...

دخترم تمام زندگی منهههه  
من خیلی از همتا و کاوه بدم میاد هرچی باشه الان کتی زن کاوه س نباید انقدر راحت به زنش خیانت کنه از او ...

میدونی از ی طرفم کتی با عشق نیومد تو زندگی کاوه خریدش ی برده هم هیچ تعهدی نداره بنظرم 

کتی کاوه رو‌ کرد وسیله واسه انتقام و‌ بهش مث ی برده نگاه میکنه و‌این خیلی ناجوره ک  بدونی یکی به کمکت نیاز داره و تو عوض کمک کردن بهش اون ادم و بخری