2777
2789
عنوان

خونریزی بعداز سقط

234 بازدید | 18 پست

سلام😩

من جمعه هفته قبل سقط داشتم خونریزیم درحد پریودی یکم بیشتر بود بعد از دفع جنین و جفت ک درد وحشتناکی داشتم..خونریزیم مثل پریودی شد..از پریروز قطع شده فقط مثل لکه شده درحد چند قطره و رنگ همون چند قطره سیاه هست کاملا مثل لکه..کسی میدونه علتش چیه ممکنه خونریزیم داره قطع میشه و مال همونه؟؟؟ کسی تجربه داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم متاسفم 

بله عزیزم قطع میشه 

شما یه غسل نفاس انجام میدی 

ماه بعد پریودیت رو یادداشت کن روزهای پ چند وقت بعد سقط عقب جلو میشه تا درست هماهنگ بشه بدنت 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
عزیزدلم متاسفم  بله عزیزم قطع میشه  شما یه غسل نفاس انجام میدی  ماه بعد پریودیت رو ...

درضمن حتما سه روز بعد از پاکی باید سنوی بقایا بدی ...چیزی باقی نمونده باشه 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

من پارسال سنگینی بلند کردم افتادم سر خونریزی دکتر گفت سستی کمر باعث میشه خون دفع شه کمرم سست و ضعیف شده بعد عطاری ی چند تا دارو داد گفت با عسل و تخمرغ خونگی قاطی کن شب بمال پایین کمرت و صبح بشور چندشب اینکارو کردم خونریزیم قطع شد الانم همون حالت رو حس میکنم میگم نکنه باز از کمر درد شدید کمرم ضعیف شده و لکه ها بخاطر کمرم قطع نمیشن ممکنه ب نظرتون؟

نوبت سونو گرفتم هنوز هفته ایندس

خوبه عزیزم 

از الان چای دارچین بخور 

گرمیجات بخور ...رحمت سرد نشه 

خوبه عزیزم  از الان وای دارچین بخور  گرمیجات بخور ...رحمت سرد نشه

جدی؟؟؟؟؟ وای دوستم گفت ختمی بخور منم ی کاسه ختمی اب زدم خوردم😥 واسه همین الان یکم خون باز اومد ازم ای خدا