2777
2789
عنوان

پریودی و قرص اورژانسی

1302 بازدید | 10 پست

سلام من آخرین سیکلم دو هفته پیش بود و به خاطر استرسی که داشتم پریودیم ۳ روز عقب افتاد منم زعفرون و چیزای گرم خوردم که پریود بشم. وقتی پریود شدم خونریزیم نسبت به همیشه زیادتر بود. بعد از یک هفته رابطه پر خطر داشتم و برا همین بعد ۱۲ ساعت قرص اورژانسی خوردم و بعد ۷ روز احساس پریود داشتم و کمر درد ولی خونریزیم خیلی کمه فقد وقتی میرم دستشویی چند قطره رقیق میاد. دلیلش چیه؟ ممکنه قرص تاثیر نکرده باشه و حامله باشم؟ یا چون دفعه پیش خونریزیم زیاد بود الان خونریزیم کم بود؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارع عزیزم میدونم پریودیم برا همون بود. ولی میگم چرا انقد کم درحد یکی دو قطره اونم فقد تو دسشویی

نمیدونم منم بعد خوردن اورژانسی همینطوری شدم البته موعد پریودم نبود دقیقا یه روز بعد خوردن اورژانسی لک بینی داشتم

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ات رو تغییر میدن
نمیدونم منم بعد خوردن اورژانسی همینطوری شدم البته موعد پریودم نبود دقیقا یه روز بعد خوردن اورژانسی ل ...

موعد پریودیت ک شد پریودیت منظم همون تلریخ اومد؟من امروز موعدم بودهنوک نیومده

نمیدونم منم بعد خوردن اورژانسی همینطوری شدم البته موعد پریودم نبود دقیقا یه روز بعد خوردن اورژانسی ل ...

عزیزم من بعد رابطه قرص اورژانسی خوردم و ۱۰ یا ۱۴ روز بعدش شدم ب صورت چند قطره خون و لخته سیاه اما پریود دومم از زمانی ک همون لک و دیدم و شدم ۱۰ روز گذشته یا ۱۱ و عقب افتاده نشدم ب خاطر قرصه؟ بیبی هم زدم منفی بود بعد همون ماه پیشم رابطه نداشتم اگ بارداربودم تا الان متوجه میشدم؟