2777
2789
عنوان

پی پی نکردن پسر ۴ ماه و نیمه ام

88 بازدید | 11 پست

سلام مامانا پسرم از واکسن ۴ ماهگی به اینور پی پی نمیکنه یه هفته گذشت بزدم دکتر گفت شیاف گلیسیرین بزار. گذاشتم بعد ۳ ساعت پی پی کرد و روز بعدش صبح دوباره یه ذره می پی کرد. 

دوباره یه هفته و دو روز گذشت پی پی نکرد شیاف گذاشتم اینبار سریع پی پی کرد اما دیگه نکرده دوباره تا امروز که چهار شنبه اس (یعنی از جمعه) 

دوشنبه بردمش دکتر گفت از امروز تا یک هفته دیگه هر روز آب قند بهش بده هر چقدر میخوره حتی تا ۹۰ سی سی 

دو روزه دارم بهش میدم اما بازم هنوز کار نکرده 

ببخشیدا باد خارج میکنه اما پی پی هیچیییی 

دکتر گفت اگر با آب قندم نشد بعد یک هفته بهم زنگ بزن 

الآن نگرانم چیکار کنم 

اینم بگم شکمشو با روغن زیتون ماساژ دادم مقعدشو با گوش پاک کن روغن زیتون زدم اما تاثیر نداشته خیلیییی نگرانم 

شیر مادر میخوره؟

سخت است حرفت را نفهمند....سخت تر این است که حرفت را....اشتباهی بفهمند....حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد....وقتی این همه آدم حرفش را.....نفهمیده اند که هیچ ....اشتباهی هم فهمیده اند...👤دکتر شریعتی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد حالا دختر من روزی 40 بار پی پی میکنه😢ورشکسته شدیم انقد پوشک عوض میکنم... 

بازم همیشه سوختس

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

من بچم همینجوری شد هرکار بگی کردم یماه همینجوری بود هرکی هرچی گفت دادم ولی فایده نداشت بهترین دکتربردمش بهش روغن پارافین دادخداروشکر عالی شد

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
ترنجبین تاحالا بش ندادی؟؟من گاهی وقتا که پسرم زیاد زود میزنه یکم دم میکنم بهش میدم تاثیر میکنه

آخه میدونی نگرانیم اینه که این مدت الآن شده تقریبا ۲۱ روز که فقط با شیاف اونم دوبار کار کرده خب ترنجبینم بدم اگر کار کنه باز یک هفته بعد همینجوری با یه چیزی کار کنه چه کنم؟؟؟ 

آخه میدونی نگرانیم اینه که این مدت الآن شده تقریبا ۲۱ روز که فقط با شیاف اونم دوبار کار کرده خب ترنج ...

چاره ای نیس بچه اذیت میشه همش زوربزنه همه چیزو امتحان کن همون چیزی که بیشتر روش تاثیر داره همیشه بده

ما زنده به انیم که آرام نگیریم...آسودگی ما عدم ماست...