2777
2789

از خواهرشوهرام از جاريم از همشون متنفرم نميدونم چرا اينقد كينه اى شدم ، ٧ ساله ازدواج كردم از همشون كوچيكترم، من با شوهرم فاميل بوديم، جاريم غريبه اس و خيلى خيلى كلاس ميزاره طورى كه همه مواظب حرف زدنشون و نوع پذيرايى كردن ازش هستن

با اينكه باهاشون رفت آمد ندارم فقط خونه مادرشوهرم ميبينمشون بعضى رفتاراشون كا يادم مياد آزارم ميده، از رفتاراى بد كوچيك تا بزرگ، بزرگش دعواى ناجورى مه با خواهرشوهرم داشتم كه به خونوادم بى احترامى كرد و پشتيبانى شوهرم از من كه همه رو با من دشمن كرد كه خردش داستانيه

از همون اولم بين من و جاريم تبعيض ميزاشتن چون اون خيلى كلاس ميزاشت اينام فكر كردن چه خبره، مثلا مادرشوهرم آش نذرى داشت جاريم نيومده بود بعد ميخواست براشون آش بفرسته براى مادر جاريم تو قابلمه سراميكى كه اصلا استفاده نكرده بود ريخت فرستاد براى مامان من از همون ظرفاى يكبار مصرف داد كه براى مامانم ببرم كه منم ناراحت شدم نبردم گفتم اونا آش دوس ندارن، رفتاراى اينجورى زياد داشتن اين يه نمونه كوچيك بود، يا مثلا اونو پاگشا كردن با كلى تشريفات ولى منو هيچكدوم پاگشا نكردن اينا تو دلم مونده، ميدونم الان همه ميگين بيخيال بهشون فكر نكن ولى چكار كنم كه مياد تو ذهنم يسره...

به نظر من حق داری آدم هر چقدرم سعی کنه بیخیال باشه ناخواسته به اینا فک میکنه اذیت میشه

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم کلاس بزار از امروز

اگه یه نگاهی به گذشته بندازی، متوجه میشی که خدا هر شرایطی که تو رو توش قرار داره، هم باعث تغییر تو شده، و همچنین باعث بزرگ شدنت، قوی ترت کرده، درسی رو بهت یاد داده، یا شایدم باعث شده آدم بهتری بشی. هر کاری که میکنه، یه حکمتی توشه.این کاربری برای دوتا خواهره 

چه وقت ازادی داری که میشینی به این چیزا فکر میکنی....ظرف استفاده نشده و ظرف یکبار مصرف و دعوای گذشته با خواهر شوهر و.....

خودت خسته نمیشی از مرور این مسائل کهنه ؟

بچسب به زندگیت و روحیه خودتو‌خوب کن

برای شادی و پیشرفت خودت تلاش کن 

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم

حق داری. دلگیر باشی و متنفر.

یه دلیلشه اینکه باهاشون فامیل بودی و خوب توی فامیلی زیاد تشریفات و تجملاتی نمی کنن.

بعد هم حرف دلت رو بزن. نگو آش دوست ندارن. بگو چرا برای اون توی سرامیکی می ریزید و .... قشنگ بدون تعارف حرفت رو بگو.

بعد هم اگه فکر می کنی کاری دلت رو خنک میکنه اون کار رو انجام بده

وااای منم از یکی بدم بیاد نمیتونم نگاش کنم. بخدا دست خودم نیست اصلا چشمم نمیتونه تو صورتش بیفته و متاسفانه اون داره حرف میزنه من صورتم یه طرف دیگس

شازده کوچولو:چیکار کنم هیچ وقت ترکم نکنه؟ روباه:ازهمه حرفاش اسکرین شات بگیر  

منم از خانواده همسرم بمعنای کلمه تنفر دارم میدونی از روز اول همونطور ک یادم داده بودند احترامشون گذاشتم افسرده بودن تو خونشون جشن میگرفتم کادو میدادم شوخی میکردم حدود چهل ملیون ب همسرم قرض دادم ک پدرشوهرم گف تو عروسیت جبران میکنیم اما..اما..خدا لعنتشون کنه ک حتا نمیتونم حتا ب یاد ببارم ک چ بلاها سرم اوردن عروسیمم فک کن خانوادم گرفتن .

یه خانواده دورنگ ودرو داره همسرم ک همه رو از خودشون فراری دادن بی منطق ترین انسانهای روی این کره ..کلن همیشه حق با خودشونه..من باهاشون قطع رابطه کردم اما یاد رفتار و کاراییکه پشت سرم کردن رو روح و روانم تاثیر گذاشته.البته یروز مادرشوهرمنم اش نذری داشت واسه خانواده من تو ظرفای بلور ریخت واسه جاریام تو یه بار مصرف مث اینکه جاریم اعتراض کرده بود اونم گفته بود فلانی ینی من ظرفاشونو و وسایلشونو سریع برمیگردونم اما اونا نه..حالا جالبه کلی ظرفای منو برد و بهم نداد😐

چشمان تو آفریقاست.. 

هيچ وقت از ادمي كه اذيتت كرده ناراحت نشو مگر اينكه اون ادم بميره و تو نتوني تلافي كنى تا وقتي زنده هستن ناراحتى نداره تلافى كن اونا دعوت نكردن توام دعوت نكن انقدرم شاد باش ك بميرن از حسودي