آرد گندم الک شده ۱ پیمانه
کدو حلوایی پخته و له شده ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
گلاب ۲-۱ قاشق غذا خوری
شیر ۱/۴ پیمانه
پودر دارچین و مغز هل کوبیده ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
شکر ۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
دستور پخت کاکا کدو حلوایی
ابتدا کدو حلوائی را شسته و با پوست به قطعه های درشت خرد کنید.
کدو حلوایی را با کمی آب بپزید و سپس با قاشق از پوست جدا کرده و با قاشق له کنید.
سپس تخم مرغ، شکر، کدوهای له شده، آرد، گلاب، شیر، بکینگ پودر، نمک و ادویه را با هم مخلوط کنید.
مواد خمیری شکل کاکا کدو را به مدت یک ساعت بگذارید جا بیفتد.
روغن مایع را در تابه ای ریخته و داغ کنید. سپس مواد را با ملاقه به اندازه دلخواه در روغن بریزید.
درب تابه را بگذارید تا با حرارت ملایم کمی پف کرده و خوب مغز پخت شود.
مثل کوکو طرف دیگر آن را هم سرخ کنید.
نکته : من یک و نیم لیوان کدو حلوایی ریختم.