2777
2789
عنوان

کاربر اکتشافات عاشقانه

214 بازدید | 21 پست

خیلی وقته پیداش نیست دلم براش تنگ شده. هرجا هست خدا به همراهش باشه

شازده کوچولو:چیکار کنم هیچ وقت ترکم نکنه؟ روباه:ازهمه حرفاش اسکرین شات بگیر  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خیلی عشقه جز دوستامه اصلا من تو تاپیکاش آرامش دارم 😍😍😍😍

انقد در مورد امضای قبلیم پرسیدین ک جریان چی بوده گفتم بزار عوض کنم توضیح بدم عاقا کاربری قبلیم مال 96 بود ترکید فقط و فقط بدلیل یه گ و ز 😐😐😐😐😐 اشتباه نکنید من گو ز ی در نکردم😑😑😑😑 یه خانومی چنان جلوی شوهرش بوق زده بود ک مرد بیچاره زندگی رو ول کرده بود رفته بود خبری هم ازش نبوده حالا این بانوی گوز نشان اومده بود دنبال راه چاره بود ک مرده رو برگردونه ولی طبق محاسبات من با اون شدت ک ایشون انفجار داده بود الان مرده باید تو سطح کره مریخ مشغول یافتن نشانه های حیات باشه 😐😐 بانوان گرامی لطفا هنگام مراوده و معاشه با همسرانتان خودتونو سفت بگیرید اگه نمیتونین سفت وایسین حداقل تاپیکشو نزنید روا نیست شما بگوزی ما قطع دسترسی شیم 😑😑😑😑😥😥😥😥😥
وای خیلی عشقه جز دوستامه اصلا من تو تاپیکاش آرامش دارم 😍😍😍😍

منم خیلی بهش حس خوبی دارم ولی فرصت نشده باهاشون اشناشم

عه .سلام عزیزم چرا؟مگه کاربریت ترکید

خخخخ خالی میبنده این مرده

انقد در مورد امضای قبلیم پرسیدین ک جریان چی بوده گفتم بزار عوض کنم توضیح بدم عاقا کاربری قبلیم مال 96 بود ترکید فقط و فقط بدلیل یه گ و ز 😐😐😐😐😐 اشتباه نکنید من گو ز ی در نکردم😑😑😑😑 یه خانومی چنان جلوی شوهرش بوق زده بود ک مرد بیچاره زندگی رو ول کرده بود رفته بود خبری هم ازش نبوده حالا این بانوی گوز نشان اومده بود دنبال راه چاره بود ک مرده رو برگردونه ولی طبق محاسبات من با اون شدت ک ایشون انفجار داده بود الان مرده باید تو سطح کره مریخ مشغول یافتن نشانه های حیات باشه 😐😐 بانوان گرامی لطفا هنگام مراوده و معاشه با همسرانتان خودتونو سفت بگیرید اگه نمیتونین سفت وایسین حداقل تاپیکشو نزنید روا نیست شما بگوزی ما قطع دسترسی شیم 😑😑😑😑😥😥😥😥😥
منم در لباس جدید

تو فقط میتونی حسن زیرک باشی 😐😐😐😐😐

این کاربرو نمیشناسم اما از کاربرای اینجا برا خودتون بت نسازید دیروز تو یه تاپیکی دست یکی از کاربرایی که خیلی ادعا داشت و کاربرا فکر میکردن میتونن سوالاتشون ازش بپرسن رو شد و معلوم شد ادم دروغگوییه 

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   
این کاربرو نمیشناسم اما از کاربرای اینجا برا خودتون بت نسازید دیروز تو یه تاپیکی دست یکی از کاربرایی ...

من از لحن برخوردشون خیلی خوشم اومد و اصلا بدی و بحث ازشون ندیدم. کدوم کاربر بود

من از لحن برخوردشون خیلی خوشم اومد و اصلا بدی و بحث ازشون ندیدم. کدوم کاربر بود

درکل گفتم منظورم به ایشون نبود چون تاحالا ندیدمشون نمیتونم اسم ببرم چون ممنوع هست اسم بردن از کاربرا اما واقعا فهمیدم اینجا هیچکس اونچیزی که میگه نیست هرچی ادعا بیشتر توخالی تر

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .