2777
2789
چی گفتی عزیزم منظورتو نفهمیدم درضمن حاکم وحکیم شوخی بود واسه خنده گفتم

وای خدا نکشتت میدونی چقد جدی گرفته بودم🤣🤣🤣🤣

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اینا محنا

اسم دختدم محدثه هستش واس همین اینا نزدیکشن

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣

اسم پسرایی که تو فامیل داریم 

دانون danon 

داتیس datis این دوتا داداشن و هرکدوم بچه هم دارن خودشون از اسامی قدیمی ایرانیه

اسم شوهرم ارشیا 

داریس daris 

سپنتا

مادرشوهرم میخواست اسم شوهرمو بذاره راماتیا هنوزم خاصه و هیجا نشنیدمش

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
وای باورت نمیشه اونشب خودم چقدر خندیدم 😂😂🤣

گفتم شاید واس جای دیگه ای تاره میخواستم بگم حداقل بزار حاکان من ک راضی نیستم ازت حلالت نمیکنم🤣🤣🤣🤣تازه نظرسنجیه اسم میشد همون شب هی میومدی میگفتی حکیم و حاکم اسم پسرام اسم ب اون قشنگی دارن ک 🤣🤣🤣🤣😂😂😂

گفتم بپرسم جدی میگی یا نه     گفتم خب دوست داره دیگه به من چه    

اخه دوماه پیش اومد گفت اسم بچه اولم حاکمه میخوام دومسو بزارم حکیم وای خدا😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣