2821
2789
عنوان

دوتا گوجه ناقابل ارزش گزارش داشت اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 69 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فک نکنم کسی انقد نامرد باشه گزارش بزنه چون مشکل همه مردم هست ،خوده نی نی سایت پاک میکنه

هست زیادم هست با وقاحت هم اعلام حضور میکنن متاسفانه 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

خواهربيااين گوجه هاروبگير🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅الكي كاربريتوبه فنانده😂😐راستي ٣كيلوها ميشه ٢٧تومن 🤭😶

😍😊🥀اجي برام يدونه صلوات ميفرستي فرستادي بگومنم برات بفرستم😘
ای خواهر .فقط مجازی در مورد خیانت وچرت وپرت صحبت کنی 

مادرشوهر وخاهرشوهر وجاری ذلیل مرده والسلام

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
گفتم مجبور شدم دوتا دونه گوجه بخرم مهمون دارم

اینجا شده کیلویی 13 تومن😂

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
هست زیادم هست با وقاحت هم اعلام حضور میکنن متاسفانه 

اره حرفشونو میزنن تا میای جوابشونو بدی میبینی تاپیک و تعطیل میکنن

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!

خداییش آخه گوجه کیلویی دوازده تومن..اونهمه فراوونی گوجه بود تو تابستون..اینقدر مدیریت و سواد و کفایت نداشتن از کشاورزای بنده خدا بخرن و انبار کنن..

کشاورزه گریه میکرد میگفت به ما گفتن گوجه بکارید ازتون عمده میخریم ولی زدن زیر حرفشون همه گوجه هامون خراب شد و ریختیم جلو دام..

این نی نی یارا کین کجان؟؟  من نمیدونم

نی نی یار مثل پلیس فتاست حواسش به همه چی هست

نی نی یار چاکریم🤗🤗

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)