2777
2789
عنوان

عصبی بودن کودک ۲۳ماهه

177 بازدید | 15 پست

سلام.دخترم ۲۳ماهشه.یک ماه و نیمه که از شیر گرفتم.اوایل که تازه از شیر گرفته بودم من وخواهر بزرگش رو نیشگون می‌گرفت میگفتم شاید برای حالت روحیشه.الان جدیدا ناراحت که میشه یا چیزی میخواد تو سر خودش میزنم یا سرشو میزنه زمین.یا مارو میزنه.‌ به نظرتون عادیه؟چه راهکاری میدونید که موثر باشه.وقتی میبینم این کاراشو غصه میخورم

برای آرامش دلم یه صلوات بفرستید.

پسرمنم اونروز زد توگوشم خندیدم بدتر کرد ۲۲ ماهشه

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی شروع میکنه محلش نزار

برین یه اتاق دیگه

نیشگون میگیره بگو نه دستش رو آروم بگیر نکنه

بعدش احتمالا میخواد بغلش کنی بغلش کن و بگو نیشگون زدن کار خوبی نیست و نوازشش کن

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست
پسرمنم  دو سالشه منو به شدت نیشگون می گیره و موهامو می کشه.واقعا سخته واکنش نشون ندم خیلی دردم ...

گاهی بی دلیل نیشگون میگیره گاهی هم وقتی چیزی میخواد..اصلا هم صبر ندارن.میگم کاش حالا حالا بهش شیر میدادم بعد میگم هرچی دیرتر وابستگیش بیشتر میشد وسختی هم بیشتر

گاهی بی دلیل نیشگون میگیره گاهی هم وقتی چیزی میخواد..اصلا هم صبر ندارن.میگم کاش حالا حالا بهش شیر می ...

من  که واقعا خسته شدم .تموم صورت و دستامو چنگ انداخته .ناخوناشم تیزه .نیشگوناشم ریز.بازی و ناز کردن و عصبانیتش کتک زدن منه

می شه دعا کنین 
من  که واقعا خسته شدم .تموم صورت و دستامو چنگ انداخته .ناخوناشم تیزه .نیشگوناشم ریز.بازی و ناز ...

دقیقا مثه دختر من.امروز آنچنان زد تو صورتم.شما پسرتون رو از شیر گرفتید

اره ۲۲ ماه شیر دادم .همش اویزون من بود

دختر من هم شدید وابسته بود روزی ده بار شیر میخواست.الن ضعیف هم شده.اصلا شیر گاو هم نمیخوره.پسر شما شیر گاو میخوره؟چند کیلوئه