سلام.دخترم ۲۳ماهشه.یک ماه و نیمه که از شیر گرفتم.اوایل که تازه از شیر گرفته بودم من وخواهر بزرگش رو نیشگون میگرفت میگفتم شاید برای حالت روحیشه.الان جدیدا ناراحت که میشه یا چیزی میخواد تو سر خودش میزنم یا سرشو میزنه زمین.یا مارو میزنه. به نظرتون عادیه؟چه راهکاری میدونید که موثر باشه.وقتی میبینم این کاراشو غصه میخورم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تا یه حدی عادیه.دختر جاریه من تو این سن که بود وقتی یه چیزی میخواست یا بی محلی میدید دستشو گاز میگرفت مسرمنمالان ک دوسال ونیمشه ویشگون میگیره.کبابم کرده🙂
ای بابا همه بچه ها عصبی ان. پسر منکه ده ماهشه. یچیزی میخاد بهش ندیم یا چیزیو از دستش بگیریم جییییغ میزنه عصبی میشه. سریع هواسشو پرت میکنم. نمیدونم بهترین راهکار چیه
پسرمنم دو سالشه منو به شدت نیشگون می گیره و موهامو می کشه.واقعا سخته واکنش نشون ندم خیلی دردم ...
گاهی بی دلیل نیشگون میگیره گاهی هم وقتی چیزی میخواد..اصلا هم صبر ندارن.میگم کاش حالا حالا بهش شیر میدادم بعد میگم هرچی دیرتر وابستگیش بیشتر میشد وسختی هم بیشتر