2777
2789

تنبلی تخمدان شدید دارم دکترم میرم همش میگه وزنتو بیار پایین.اینجا میخونم که خانما نوشتن بعد پریود میرن سونو و آمپول hcg براشون نوشته ولی دکتر من تا حالا نگفته فقط متفورمین و لترو و اینکه گفت وزنتو بیار پایین.ده کیلو اضافه وزن دارم اصلا اراده ندارم که کم کنم خسته شدم

رادمهر پسر قشنگم عاشقتم عشق مامان همه کسمی تو🤩😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای هیچ کسی جای من نیس

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

به دکترت اعتماد کن عزیزم اضافه وزن واقعا تاثیر داره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

شنا خیلی کمک میکنه 

صبور باش وتلاش کن جواب میگیری انشالله 

به من متفورمین خارجی داد گلای وانس بود اسمش من اضافه وزن نداشتم تنبلی تخمدان هم نداشتم کمی چربی دور شکم داشتم فقط همون باعث شد لاغر تر بشم... پیاده روی هم میکردم البته ....

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍
حتما مامان میشی خواهر شوهرم من 93کیلو بود تنبلی شدید داشت حامله شد

من ۸۳کیلوام ارادم ضعیفه نمیتونم لاغر کنم

رادمهر پسر قشنگم عاشقتم عشق مامان همه کسمی تو🤩😘

عزيزدلم بخاطر همين ك اينهمه دلت نيني ميخواد اراده كن و شروع كن ب رژيم و كاهش وزن

من دقيقا شرايط شمارو داشتم تنبلي تخمدان شديد و دكتر متفورمين داد و گفت وزنمو كم كنم

من باشكاه ثبت نام كردم ايروبيك پيشرفته و تردميل ٢تا نيم ساعت،يرژيم خيلي ساده هم داشتم سر٣ماه ٩ كيلو وزن كم كردم.چون متفورمين هم باعث كاهش وزن ميشه

ماه بعدش از روز ٣تا ٧ پريودم لتروزول خوردم و امپول سينال اف زدم و باردار شدم😊

خدايا شكرت براي اميرم ♥️به دوستاي نازنينم نيني ناز و سالم بده💋

من شنیدم پیاده روی تند برای کسایی که مشکل شما رو دارن خیلی خوبه،ان شالله خدا دامنت رو سبز کنه به زودی

❤جهانم تویی ،چنان دورت میگردم که هیچکس به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده باشد❤

ما یه فامیلی داریم دقیقا مشکل شما رو داشت 

تا ورزش کرد و رژیم و شروع کرد وزنش اومد پایین سریع حامله شد 

واسه تنبلی تخمدانت رازیانه دم کن بخور 

و رحمتو بادکش کن درموردش سرچ کن خیلیا رو دیدم از این روش حامله شدن مطمعن باش اگه رحمتو بادکش گرم بکنی همون ماه حامله ایی 

یه دوره چهل روزه یک روز در میان باید انجام بدی گرمی هم بخور

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی