2777
2789
عنوان

بچه ها مانکن ۱۴ اومد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 25 پست
لآره من دیروز دیدم،گرکدنم  خیلی خوبه😍

اون عالیه عالی😍😍

هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋
لآره من دیروز دیدم،گرکدنم  خیلی خوبه😍

اونو ندیدم 

هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شبکه 24tv نشون میده من از یوتیوب دانلود کردم

واقعا من همیشه از نماوا میبینم الان میرم تو یوتیوب میبینم

۱۴ اش چیشد؟

چیز خاصی نشد

لیندا کیانی یه زنرو فرستاد خونه فروتن ببینه زن و بچه داره یا نه

کتی کاوه رو مجبور کرد بیاد ازش معذرت خواهی کنه تو شرکت

نازنین بیاتی گریه کرد اون مرد که دستیار کتی هست هم دید داره گریه میکنه و گفت من عاشق کتی ام و تو اگه عاشق کاوه باشی من امیدوارم میشم که به کتی برسم نازنین بیاتی هم گفت اره عاشق کاوه ام

لیندا کیانی به فرزاد فرزین تیزی داد خودشو نجات بده 

بابای کاوه هم نازنین بیاتی رو سوال و جواب کرد که تو کی هستی اونم گفت مامانم دوباره ازدواج کرد و من انصراف دادم از دانشگاه و الانم نمیخوام برم خونه 

عاقل من 13 رو ندیدم  وقتی 14 رو. ديدم نفهميدم چرا کتی و کاوه جر و بحث کردن و سیلی خوردن داستان ...

چون کتی گیر داد به همتا که چرا دوست پسرت بهرام نیومده سرکار داد زد سرش که به کاوه بر خورد و سر کتی داد زد کتی هم بدش اومد گفت قرار داد ما یه چیزی کم داره و زد زیر گوشش و گفت کتک زدن برده ای که نافرمانی میکنه