2777
2789
عنوان

آرایشگاه نقره کرمان

1956 بازدید | 15 پست

خانومای کرمانی به کمکتون نیاز دارم کسی تا حالا برای شنیون و میکاپ به آرایشگاه نقره توی خیابان هزارویکشب مراجعه کرده؟ بیاد بگه ببینم راضی بوده یا نه لطفا خیلی مهمه 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی جالب نیس یکی از اقوام رفته بود  برو رومی یا ماهک هم بدک نیس

ماهک خود خانم عالی فقط میکاپ انجام میدن یا شنیون هم میکنن؟

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
کدوم منطقه ای بگو راهنماییت کنم؟

خیابان زهره کرمانی

اینو نمیدونم عزیزم ولی فک کنم هزینه بدی انجام بده

اوهوم چند سال پیش یه آرایشگاه بود توی کوچه شماره نه هزارویکشب به اسم سوفیا الان اون هست هنوز؟

خیابان زهره کرمانی

آرایشگاه موج گیسو خبابون  هزارو یکشب کارش خیلی ناز و ساده و خوابه.

من نرفتم ولی تو کانالش بودم عکسایه قبل و بعد میگذاشت واقعا عالی بود

شمعدونی هم خوبه 

سیه چشم هم بلوار جمهوری اول شهرک استانداریه اونم کارش قشنگ و تمیزه

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
اوهوم چند سال پیش یه آرایشگاه بود توی کوچه شماره نه هزارویکشب به اسم سوفیا الان اون هست هنوز؟

اسمشو شنیدم ولی نرفتم اره احتمالا باشه رومی ولی بهتره تا نقره

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

سوفیا دیگه قدیمی شد.الان بالا دستش فراوونه عزیزم

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
آرایشگاه موج گیسو خبابون  هزارو یکشب کارش خیلی ناز و ساده و خوابه. من نرفتم ولی تو کانالش بودم ...

مرسی جونم بابت اطلاعات مفیدت

اسمشو شنیدم ولی نرفتم اره احتمالا باشه رومی ولی بهتره تا نقره

آها منم تعریف رومی رو شنیدم ولی پنجاه درصد افراد راضی بودن پنجاه درصد ناراضی میگفتن یه سشوار نداشته سرشونو خشک کنن و از این دست به اون دست میشده

آها منم تعریف رومی رو شنیدم ولی پنجاه درصد افراد راضی بودن پنجاه درصد ناراضی میگفتن یه سشوار نداشته ...

بهتره اگه برا جشن مهمی مبخوای بری قبلش بری کارشونو ببینی

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم