fghjhffhh مدیر استارتر عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 610 عنوان امروز منتظر معجزه بودم ولی نشددد 289 بازدید | 21 پست امروز ختم سوره حشر داشتم و منتظر معجزه ی خدا بودم ولی بازمممم خدا نخاست بازممم خدا نداااادنمیدونم چراااا😔😔😔😔 1398/09/05 | 21:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پولکی عضویت: 1396/10/17 تعداد پست: 24329 نینی میخای؟ دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی
yaas1392 عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 94071 اوووووه عزیزم اینقد از این دعواها با خدا داشتم و دارمگاهی فکر میکنم عمدی حاجت نمیده تا هی باهاش حرف بزنی🤔 🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴
fghjhffhh مدیر استارتر عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 610 نینی میخای؟ نه عزیزم یکی دارم ۸ساله یکیش هم تو راههاز خدا یه چیز دیگه خاسته بودم که نمیتونم از هیچ کدوم از بندهاش بخام یا حتی در موردش حرف بزنم😔😔
پگاه،،،،،،،،،،،، عضویت: 1397/09/10 تعداد پست: 3624 اوووووه عزیزم اینقد از این دعواها با خدا داشتم و دارم گاهی فکر میکنم عمدی حاجت نمیده تا هی باهاش حر ... عزیزمف کنم تو هم بچه دار نمی شی انشالا به زودی دلت شاد بشه ودامنت سبز اگه نی نی دار شدی لایکم کن ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون
fghjhffhh مدیر استارتر عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 610 اوووووه عزیزم اینقد از این دعواها با خدا داشتم و دارم گاهی فکر میکنم عمدی حاجت نمیده تا هی باهاش حر ... اما من واقعا دلم شکسته
پگاه،،،،،،،،،،،، عضویت: 1397/09/10 تعداد پست: 3624 نه عزیزم یکی دارم ۸ساله یکیش هم تو راهه از خدا یه چیز دیگه خاسته بودم که نمیتونم از هیچ کدوم از بند ... وا مگه چیه ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون
fghjhffhh مدیر استارتر عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 610 چی؟ وقتی امضات رو خوندم دوباره گریم گرفت آخه من چهل روز بود همینو بهش میگفتم
نغمه_کوچولو عضویت: 1391/06/19 تعداد پست: 4188 اینکه میگی نمتونی در موردش حرف بزنی کنجکاوی آدمو قلقلک میده که هی بگیم بگو بگو😉الهی زود به حاجتت برسی سال ۰۴ عزیز میدونم برای منو خانواده م بهترین هارو داری خدایا شکرت🤲❤️
yaas1392 عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 94071 عزیزمف کنم تو هم بچه دار نمی شی انشالا به زودی دلت شاد بشه ودامنت سبز اگه نی نی دار شدی لایکم کن&nb ... لایکت کردم که😐😂حواسم نبودبله گلم مشکل منم همینه..انشالله خدا از دهنت بشنوه عزیزم❤❤❤ 🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴
fghjhffhh مدیر استارتر عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 610 اینکه میگی نمتونی در موردش حرف بزنی کنجکاوی آدمو قلقلک میده که هی بگیم بگو بگو😉الهی زود به حاجتت بر ... ممنون عزیزم ولی واقعا نمیتونم بگم
نغمه_کوچولو عضویت: 1391/06/19 تعداد پست: 4188 ختم چهل روزه حشر گرفتی؟ سال ۰۴ عزیز میدونم برای منو خانواده م بهترین هارو داری خدایا شکرت🤲❤️
fghjhffhh مدیر استارتر عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 610 انشالله هرچی به صلاحته برات اتفاق بافته ممنون عزیزم