2777
2789

واتساپ و اينستا و تلگرام بالا نمياد😢😢 فقط ني ني سايت و ديوار 

واسه توام ايجوره ؟

علي❤️ ريدم به خودت و اخلاقت عن اقا😏                         من باردار نيستم😁اين تيكر براي رسيدن به هدفه شوميه كه تو سرمه😃ممنون ميشم برام دعا كني به چيزي كه ميخام برسم😅❤️😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شيرازم وصله واي فاي ولي ميخواستم بيينم اهواز وصله يا نه

موبایل تو خوزستان فارس کرمانشاه اصفهان البرز و تهران فعلا وصل نیست ولی ممکنه تو بعضی شهرهای آروم وصل شده باشه.وای فای هم ممکنه تو بعضی از این استانها وصل نشده باشه یا ضعیف باشه.بقیه استانها وصل شده.

همیشه برای خودتان هدف داشته باشید زندگی بی هدف آخر عاقبت ندارد.اگر خدا بشما چیزی بیشتر از دیگران داد مغرور نشوید و طوری رفتار کنید که همیشه خیرتون به دیگران برسد و بی جهت درباره چیزی که نمی دانید قضاوت نکنید و مشکلات زندگی خودتان را پیش همه بازگو نکنید و مشورت از آدمای باتجربه بشنوید و همیشه عاشق پدر و مادر و خواهر برادر خودتان باشید بعد همسر و فرزند.چون کسی که خانواده اولش را فراموش کند خانواده دومش هم فراموش میکند.
من شيرازم وصله واي فاي ولي ميخواستم بيينم اهواز وصله يا نه

اگر نت داری فوری برو کد بورس آنلاین بگیر هم درآمد داره هم راحته هم یک شغله.پولم زیاد نمیخاد.با چند صدهزار تومن هر ماه سود خوبی تضمینی گیرت میاد.

حداقل شارژ موبایل و اینترنت و پول لباسهای شب عید را راحت در میاری.

ثبت نام ساده ای داره.هزینه ثبت نامش  10 هزار تومن میشود.شیرازم کارگزاری هست.

رو عکسم کلیک کن تاپیکهای آخرم را بخوان.

سجام

نحوه ثبت نام کد آنلاین

لیست کارگزاری ها

درباره عرضه اولیه

همه را توضیح دادم.با دقت بخوان.

فقط عرضه اولیه بخر تضمینی سود میده.

خودشون برات اس مس میدن.

آگاه و مفید بهترین کارگزاری هستن.

همیشه برای خودتان هدف داشته باشید زندگی بی هدف آخر عاقبت ندارد.اگر خدا بشما چیزی بیشتر از دیگران داد مغرور نشوید و طوری رفتار کنید که همیشه خیرتون به دیگران برسد و بی جهت درباره چیزی که نمی دانید قضاوت نکنید و مشکلات زندگی خودتان را پیش همه بازگو نکنید و مشورت از آدمای باتجربه بشنوید و همیشه عاشق پدر و مادر و خواهر برادر خودتان باشید بعد همسر و فرزند.چون کسی که خانواده اولش را فراموش کند خانواده دومش هم فراموش میکند.