2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ژل رویال 

عصاره گل مغربی

مولتی ویتامین اهن کلسیم امگاسه هرکدوم یه دوره

مصرف گرمیجات 

حذف سردیجات

اینا رو باید یه مدت انجام بدی مثلا6 ماه تا نتیجه بگیری

شکم و کمرت و هرجات که درد میگیره رو باروغن سیاهدونه و زیتون و کنجد ماساژ بده

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

منم همینم. سرکار با کوچکترین چیزی عصبی میشم

خونه اکثرا تنهام اما تمام ناراحتی و کینه ها بادم میاد نزدیک پریودی و تو تنهایی به این فکر میکنم باید این جواب رو میدادم یا اگه دیدمش یا حرفی زد فلان حرف رو بزنم یا چطور تلافی کنم. کلا میرم تو فاز تهاجم 

بعدش کلا دختر خوبی میشم اصلا انگار نه انگار که چند روز تو ذهنم با طرف جنگ داشتم. 

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏
ژل رویال  عصاره گل مغربی مولتی ویتامین اهن کلسیم امگاسه هرکدوم یه دوره مصرف گرمیجات  ح ...

مرسى از راهنماييت

ژل رويال چيه؟عطارى ها دارن يا داروخونه ها؟

منم زمينه سازى ميكنم😂😂😂

اره چون خیلی وحشی میشم ....نمیدونم چقدر این آمار درسته ولی میگن بالای پنجاه درصد ازطلاقها موقعیه که خانوما پریودن خب روح و وروان بهم میریزه و اگه شوهر درک نکنه باعث دعوا و دلخوری میشه

منم همینم. سرکار با کوچکترین چیزی عصبی میشم خونه اکثرا تنهام اما تمام ناراحتی و کینه ها بادم میاد ن ...

منم اونقد چيزاى بيخود مياد تو ذهنم انگار همه خصوصيات منفى دور و برى هام تو ذهنم رژه ميره🤪

منم اونقد چيزاى بيخود مياد تو ذهنم انگار همه خصوصيات منفى دور و برى هام تو ذهنم رژه ميره🤪

دقیقا. من وقتی یاد خاطرات بد از بلاهایی که دیگران سرم آواردن میفتم. اول میرم تقویم نگاه میکنم مطمئن میشم بله پری نزدیکه

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏
مرسى از راهنماييت ژل رويال چيه؟عطارى ها دارن يا داروخونه ها؟

داروخانه ها قرصشو دارن عسل فروشیا خودشو دارن یکم گرونه ولی زیاد نباید مصرف کنی به اندازه یه نخود زیر زبون ناشتا تا 40 روز

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

همش بخاطر مصرف سردیجاته

یه مدت سردی جات رو با گرمی ها بخورید لااقل 

یا دمنوش های گرم

عسل و این چیزا بخورید واقعا تاثیرش رو میببنید

منو چرا نمیگین عین اسب میشینم درمورد اتفاقات گذشته م زار میزنم و گریه میکنم مخصوصا همون نامزدیم ک بهم زدم عین اسسسسسسسبا

خانوما لطفا واس تاپیکای ولنتاین منو تگ کنین🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗مررررررسی