2777
2789
عنوان

روغن پخت و پزم تموم شده چجوری کته بزارم بدون روووغنننن😢

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بد نمیشه فقط بالا سرش وایسا چون روغن نداره سر میره و یه ربع قبل از خوردن خاموش کن درشو برندار که از قابلمه راحت جدا بشه شوهرت اومد یا کره بزار لاش اگه‌میخای روغن بدی حتمن داغشکن یا اصلا بدون روغن بخورید خورشتت آب داره دیگه

بنزین الهی خیر نبینی ارزون که نشدی هیییچ کاربری نازنیم هم ترکوندی

اگه یکم دیگه میتونی بخری، آره چرا که نه

کته رو بزار بپزه، موقع دم کشیدنش زیرشو خیلی کم کن که نسوزه، تا آخراش روغن بریز توش

اگر کانال یا پیج لباس زنانه با قیمت مناسب سراغ دارین لینکشو بدین،براتون صلوات میفرستم.درخواست دوستی و ریپلای رو هم خیلی دوس دارم😍
خوش به حالت شوهرت کته میخوره.

من همیشه کته میذارم بعضی وقتا ک مهمون میاد یا میخوام تنوع ایجاد کنم آبکش میکنم 😂البته مامان خودش همیشه آبکش درست میکنه ما کلا خانوادتن کته میخوریم

بی عشق نشاط و طرب افزون نشود♥️بی عشق وجود خوب و موزون نشود