2777
2789
عنوان

میشه بهم بگین ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15922 بازدید | 27 پست

پرده بکارت همین جلوی دهانه واژن قرار داره پس لازمه نیست  دخول خیلی عمیق باشه معمولا با اولین رابطه از بین میره 

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی باید هفت سانت بره داخل تا پرده زده بشه درسته؟؟؟؟

اول باید بری دکتر تا بهت بگه پرده چقدر فاصله داره معمولا دکترااینو میگن

بعدش نیازی نیست خیلی عمیق باشه بله همون هفت سانتم کافیه

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕

ببین تا ختنه گاه  وارد بشه پرده زده میشه خونشم  تا جایی که من شنیدم و خوندم برای خود پرده نیست بخاطره زخم شدن دیواره واژنه دیگه خودت فک کن چقد نزدیکه

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
اول باید بری دکتر تا بهت بگه پرده چقدر فاصله داره معمولا دکترااینو میگن بعدش نیازی نیست خیلی عمیق ب ...

خیلی کمتر از هفته سانت 

در حد کلاهک الت تناسلی مرد 

خواهش میکنم بگو 😭

اگه گفتین کی ام؟😁😜
خیلی کمتر از هفته سانت  در حد کلاهک الت تناسلی مرد  خواهش میکنم بگو 😭

ن عزیزم پرده داخله واژنه

با کلاهک چیزی نمیشه نترس

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
دختر ها رو هم معاینه میکنن؟ یا فقط زنان رو

عزیزم بستگی ب بدن فرد داره بعضیا پردشون جلوعه بعضیا عقبه اونو باید از دکتر بپرسی ک اسیب چقد دیده و دختر رو معاینه نمیکنن جاهای دولتی باید بری ی مطب بگی برا معاینه اومدم تا بت بگن ولی حتما دکتر برو