2777
2789

قراره هر ماه بدن 

امضا قبلی 😍من ميدونم ديگه این ماه حاجت دلمو میگیرم و مامان میشم 😍خدا جونم مرسی که تو بهترین ماهت هدیتو بهم دادی لطفا مواظبش باش تا سالم بیاد بغلم😘😘😘😘لطفا برا سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کنید 😍😍😍
بچه ها قراره هر ماه بدن یا فقط همین ماه بود؟

هر ماه تا يكسال 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط تا یک سال؟😳

آره والا من از رسانه ها شنيدم 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

من خوندم به افرادی که درامد بالای ۵ میلیون دارن یا بیشتر از یک فرد شاغل در خانواده باشه یا ماشین بالای۲۵۰ میلیون داشته باشن یا خونه با قیمت ۹۰۰ در شهرستان و یک میلیارد و ۲۰۰ در تهران تعلق نمی گیره. 

و اینکه تو شبکه خبر هم گفتن اگر کسی حتی این ماه رو گرفته ولی نمی خواد اطلاعات بانکیش رصد بشه بره انصراف بده. هر کس بگیره باید تمامی گردش های مالیش رو دولت بدونه. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
آره والا من از رسانه ها شنيدم 

ممنونم از توضیحت دوستم💐🌷⚘❤

هیچی نمیتونم بگم جز سکوت میترسم چیزی بگم از صفحه روزگار محو بشم😤😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😶

💔😢😞😭این ایموجی ها وصف حال این روزهای منه😔