2777
2789
عنوان

محض خنده

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 67 پست
من بعضی وقتا همزمان تویه ساعت باچن نفر چت میکردم ب هرکدوم ی مدل اصل میدادم بعد قاطی میکردم وسط چت ...

درود بر این شجاعت..یو آر شیرزن😆

بهاری که خزان شد...بهارِخزان(بخزان)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما ک داشتی بگو

منم نداشتم 😹😹

به شوخی گفتم عزیزم

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

واى من يه سوتى دادم هفته ى اول پيش همسرم تو دوران دوستى با خاك بكسان كردم خودمو🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️خبر مرگم داشتم جريان تعريف ميكردم كه من مامان بزرگمو خيلى دوست دارم گفتم من ممه بزرگمو خيلى دوست دارم😐😐😐😐قطع كردم تا دو روز جوابشو ندادم😂😂😂

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂

با همسرم دوست بودم،روز دوم یا سومی بود که باهم تنها بودیم منم کلاسو پیچوندم رفتم،بعد از یسری ویژگیاش اطلاع داشتم،مثلا یکیش باادبیش بود،یعنی فوق العاده باادب من تااونموقع و حتی الان مثلش ندیدم،منم که میخاستم مثلا نشون بدم باادبم😂😂😂😂

ازم پرسید تبلت چیشده منم یهو گفتم ریده شده توش،همینجور نگام میکرد منم تازه بعد دو سه دقیقه فهمیدم چی گفتم دستمو گذاشتم جلو دهنم

گفت اهان دیده شده خب دیگه😂😂😂😂😂😂

نداشتم خو من الان ی ساله گیرم رو امیرحسین قبلشم اصن نمیدونستم پسر چی بیده

آورین 😹😻

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

منم اشتباهی اصل دادم به یکیشون بعد یه بار همو دیدیم نشستم کامل از خودم براش بگم رفتم بالا منبر همه دروغامو رو کردم خودش ماتش برده بود نگام میکرد بعد گف مرسی ک همه چیو خودت گفتی دیگه نذاشتی من تو زحمت بیوفتم از زیر زبونت بکشم😐😐😂😂😂

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎