2777
2789
عنوان

محض خنده

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 67 پست

دوران نوجوونی یه دوس پسر داشتم بهش ادرس خونمونو اشتباه گفته بودم خونه خودمون مرکز شهر بودم ادرس یجای بالا رو داده بودم ،یکی از این روزها یه جاهلیتی به خرج دادم شمارشو دادم به یکی از دوستام که امتحانش کنه اون خنگولم برداشته بود با تلفن خونه زنگ زده بود به پسره بهشم گفته بود که من یکی از دوستای دوس دخترتم،پسره هم از رو اول شماره تلفن فهمیده بود کجا زندگی میکنم😐😐😐شکست سهمگینی خوردم سر این جریان 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با نامزدم ک دوست بودم بار اول رفتیم غذا بخوریم من اروم خوردم گف راحت باشیاااا اصلا تعارف نکن منم عین گشنه ها نصف ساندویچو کردم تو حلقم. پوکید از خنده گف خوشم اومد با یه حرف راحت شدی😂😂😂😂 شرفم رف

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
نميدونم سوتيه يا ن ولى اولين بار ك نامزدم يواشكى خواست بوسم كنه(لب🙈) تو صورتش آوردم بالا🤪🤪🤪

خدایی من جاش بودم بات کات میکردم😷😆

بهاری که خزان شد...بهارِخزان(بخزان)

من با ی نفر دوست بودم فاصله شهرامون زیاد بود این بیچاره اومد شهر ما منم رفتم زنگ زد گفت کجایی گفتم اونور خیابون گفت خب بیا دیگه گفتم از دور ببین😐 گفت این همه راه اومدم از دور ببینمت 😐 منم گذاشتم رفتم 😐 اس داد خاک تو سرم با این انتخابم 😂😂

آهاااااااا

يادم اومد

يبار با دوس پسرم ك الان شوهرمه رفتيم سفره خونه

ينى اولين بار بود ميرفتيم باهم بيرون

بعد ايشون با پسر عمو و پسر عمه شون اومده بودن

منم كلااااا تو نقش بودم و همش خودمو ميگرفتم

بعد سفارش قليون دادن،منه بدبخت قليون نديده هم فاز برداشتم ك نميكشم

بعد شوهرم ازين سرى هاى قليون ك فك كنم بهش ميگن لب گير رو گرف جلو من تعارف كرد

منه عقب افتاده هم پامو انداختم رو پامو و ي ابرومو انداختم بالا و گفتم ممنون آب نبات ميل ندارم😂😂😂😂😂😂

من نميدونم اونا چجورى تونستن جلو خنده شونو بگيرن ولى من هنوزم ك هنوزه روم نميشه تو صورتشون نگاه كنم😂😂😂😂😂

❤️دوست داشتنت گناه باشد يا اشتباه؛گناه ميكنم تورا بارها به اشتباه❤️