2777
2789
ويروس مشخص نميکنه ولي وقتي کمتر تو محيط شلوغ مدرسه باشه بنظرت احتمال کرفتن ويروس کمتر نميشه 

فرقی نمی کنه دختر من سه روز در هفته میرفت مهد دو بار مریض شد تو یه ماه.  هیچ فرقی نمی کنه دو روز تو محیط کلاس آلوده به ویروس باشه یا ۶ روز. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
چيا بدم  مقوي باشه..گوشت نميخوره به زور..شربت ويتامين مرتب ميدم ..فقط ميوه رو خوب ميخوره

ببين اگه گوشت نميخوره 

گوشت ماهيچه تازه براش بگير 

با پياز و هويج بذار و اب بريز تو شيشع و بعدش يه قابلمه پر اب كن و اونم بذار توش بذار بپزه ابشو بده بخوره

ماهيچه براش خيلي خوبه 

ميكس كن بده داخل سوپ متوجه نشه

يـه صـلوات بـرا سلامتي خونوادم ميـفرستي؟😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ويروس مشخص نميکنه ولي وقتي کمتر تو محيط شلوغ مدرسه باشه بنظرت احتمال کرفتن ويروس کمتر نميشه 

ضمناً فکر نمی کنم هیچ مدرسه ای با همچین چیزی موافقت بکنه.

ضمناً فکر نمی کنم هیچ مدرسه ای با همچین چیزی موافقت بکنه.

چرا غير انتفاعيه قبول ميکنن..همين الانم تو اين دو ماهه سه هفته رو نرفته..سري قبل يه ويروس عجيب غريب گرفت.غده هاي لنفاوي گردنش همه ورم کرد شش روز تب بالا داشت..همون روزا بود که کربلاييا اومده بودن 

چکار کنم پس..اينجوري پيش بره که چيزي نميمونه از بچه .

فصل سرد خصوصاً پاییز این معضلات رو داره دیگه. اول صبر کن کامل خوب بشه. تقویتش کن. بعد بفرستش مدرسه. تو مدرسه حتماً ماسک بزنه. به معلم و معاون سفارش کن ماسکش رو برنداره. تا یه ماه لااقل جون بگیره ضعف از بدنش بره.  من تو مدرسه کار کردم یک سری بچه ها تو هوای سرد بدون کلاه و کاپشن میرن تو حیاط. باید حتماً تذکر بگیرن. خصوصاً کلاس اول و دومی ها. 

چرا غير انتفاعيه قبول ميکنن..همين الانم تو اين دو ماهه سه هفته رو نرفته..سري قبل يه ويروس عجيب غريب ...

خب دوره بیماری فرق داره با اینکه کلاً به خاطر اینکه مریض نشه دو روز بره. از درس هم عقب میفته. باز هم خودتون میدونید. 

فصل سرد خصوصاً پاییز این معضلات رو داره دیگه. اول صبر کن کامل خوب بشه. تقویتش کن. بعد بفرستش مدرسه. ...

پسر من الرژي تنفسي داره..از همون اول مهر به معلمش گفتم.اصلا حياط نميره .چون يه ذره باد سرد بخوره به صورتش مريض ميشه ريه اش حساسه.،

خب دوره بیماری فرق داره با اینکه کلاً به خاطر اینکه مریض نشه دو روز بره. از درس هم عقب میفته. باز هم ...

دلم ميسوزه به خدا.. خودمم موندم چکار کنم..اين بچه تا دوسال پيش بخاطر الرزي غذايي مدام پرهيز بود خيلي غذاهاش محدود بوده.برا همينم بدنش ضعيف مونده با اينکه چکاباش خوبه.تقويتي دادم..اونجور که بايد وزن نگرفته .