2777
2789
پیام رسان هست عزیزم

پیام رسانه بله 

تو تبلیغات تلویزیون هم خدمات بانکیش رو تبلیغ میکنن .

سروش هم تماس صوتی و تصویری داره . من که ازش راضیم . از تماس تصویری واتس آپ کیفیتش بهتره . فقط اینترنت ۴gباید باشه .

بله هم هست اونم خوبه . 

ایتا و سروش پیشرو ان.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم خواستم ای گپ نصب کنم اما فوری پاکش کردم به برنامه های ایرانی اصلا اعتماد ندارم و اعتماد نکنید ...

اخه چرا باید باعث دردسر بشه.میخوایم چکارکنیم مگه

پایان شب سیاه سپیداست 
😂😂😂 نه که تو تل گرام و غیره امنیت کامل داریم ؟!

اون تلگرام خارجی مشکلی نداره تلگرام ایرانی خطریه برای امنیت خودتون هم ک شده این برنامه های چرت و پرت رو نصب نکنید از من گفتن.🥰👌

اون تلگرام خارجی مشکلی نداره تلگرام ایرانی خطریه برای امنیت خودتون هم ک شده این برنامه های چرت و پرت ...

امنیتش بالاست . شما هم کمی در بحث امنیت مطالعه کنید متوجه میشید . که تلگرام اطلاعات ما رو به راحتی به فروش میرسونه . سرورهاشون تو اسرائیله و پروتکل امنیتیش مزخرفه .

اگه از علم داده اطلاعات ندارید .نگید کشورهای دیگه اطلاعات ما رو میخوان چیکار ؟!

امنیتشون از تلگرام بالاتره . بهترین مهندس های نرم افزاری و امنیت ایرانی ان.

خدا رو شکر معنی امنیت رو تو ایران خوب فهمیدیم 😏😏..  هرطور خودتون صلاح میدونید دوست دارید نصب کنید یا نه به خودتون مربوطه من هم فقط نظر شخصی خودم گفتم عزیزم

خدا رو شکر معنی امنیت رو تو ایران خوب فهمیدیم 😏😏..  هرطور خودتون صلاح میدونید دوست دارید نصب ...

اگه قرار به اشراف اطلاعاتی سپاهه . که آم د نیوز رو سیا جمعش نکرد و سپاه بود . ایران تو زمینه هک و امنیت جزو پیش رو هاست . ربطی نداره که شما عضو چه پیام رسانی باشید . 

بنده خوشحال میشم که سپاه به خاطر امنیت و حفظ کشورم به اطلاعاتم دسترسی داشته باشه(که نداره، فقط در صورت لزوم . اونم پیام رسان ایرانی و غیره نداره ) . تا اینکه دیگرانی که سرافرازی کشورم خار چشمشونه به اطلاعاتم دسترسی داشته باشن.

و البته اشتغالی رو که ایجاد میشه رو هم در نظر میگیرم.