2777
2789
عنوان

نمی تونم دیگه قهوه بخورم 🙂

355 بازدید | 19 پست

چون یه روز بابام که می‌خواست بره بیرون بهش گفتم برام قهوه بیار آورد ولی روزی درست کردم میخواستم بخورم خودش بحث شروع کرد بحثمون شد وسط اون بحث گفت زهر بخوری اون قهوه ای که برات خریدم  زهر بشه برات من از اون موقع دیگه لب نزدم الان که دو ماه گذشته مامانم شک کرده میگه چرا قهوه نمیخوری مگه دوست نداشتی ولی من دیگه نمی تونم لب بزنم حس میکنم تو گلوم گیر میکنه دوست دارم اون قهوه ای که خریده بریزم دور دیگه هیچوقت حتی خودم نخرم 

بابام خیلی بی رحمه که منو متنفر کرد 🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظر من که ناخودآگاه اتفاق خوبی افتاده چون قهوا خیلی مضره

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اووووووو حالا برای این حرف...

خودت بخر بخور 

بخند به این حرفا 

چرا انقد جدی میگیری 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما