2777
2789
عنوان

کدبانوها بیاین ببینم😋😋

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 32 پست

من لپه رو هرنفر یه مشت میریزم

پیازو باگوشت حسابی سرخ کن زردچوبه و نمک و کمی فلفل بزن بعد سه قاشق رب بزن قشنگ سرخش کن.لپه های ترجیحا از قبل خیس خورده رو بریز یه تفت کوچولو بده و آب بریز بزار بجوشه یک ساعت بعد دوقاشق کوچولو دارچین بزن فوق العاده خوشمزه میشه دوساعت مونده که بخوای غذارو بکشی لیموعمانی بریز بزار بجوشه قشنگ جابیوفته و روغن بندازه..بادمجونتم میتونی هم داخلش بندازی هم جدا روی خورش بزاری

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
لیمو عمانی و دارچین میزنم اندازه عام هم‌چشمیه اینجوری نمیتونم بگم‌

ممنون

لیمو عمانی رو کی به خورشت اضافه میکنی؟ چیکار میکنی که تلخ نشه خورش؟

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پودر لیمو ندارم پره لیمو دارم. با خود لیمو. کدومش بهتره؟ واسه این تعداد چقد بریزم و کی بریزم؟!😓

من اینو درسته می ندازم برا حدود پنج نفر. سه تا لیمو، اندازه هام چشمیه

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن
لپه رو از شب قبل خیس کن،پیازو سرخ کن،لپه رو اضافه کن تفا بده،زردچوبه و فلفل سیاه یکم اضافه کن،دوتا چ ...

ممنون گلم

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤
پودر لیمو ندارم پره لیمو دارم. با خود لیمو. کدومش بهتره؟ واسه این تعداد چقد بریزم و کی بریزم؟!😓

من لپه نفری دوتا قاشق میریزم لیمو زود نباید بندازی یووقت تلخش میکنه سه چارتا لیمو کامل کافیه

من قیمه معمولی می پزم، بادمجون و با آب گوشت خورشتی جدا می ذارم، گلاب و هل آخر دو کار کم می ریزم. باد ...

منم میخوام بادمجونو فقط بذارم روقیمه

نمیخوام توخورش بپزه.ممنون

فک کنم برای ۸ نفر دوتا لیوان بسه ...

ببین من همیشه لپه رو خیس میکنم بعد یه تفت میدم خیلی کم .به خاطر اینکه لپه تو پخت له نشه 

پیاز داغ و زردچوبه آب و گوشت گوسفندی و فلفل سیاه میزارم نصف پاشو انجام بده 

بعدا لپه ها رو می ریزم تو همون مقدار آب مونده 

و میزارم کمی باشه 

بعد رب رو کمی تفت میدم با روغن و ادویه دارچین و کمی هل و زعفران دم شده ...می ریزم داخل خورشت ....از طرفی پره لیمو عمانی رو باید بریزی و آب بریز تا جا بیفته ...اگه روغن کنه روغن بزن ...

ولی با وجود روغن پیاز داغ و رب و لپه ...روغنش خوبه 

بعد در آخر بچش ببین آیا همه ادویه هاش اندازس ...خیلی دارچین نزنا همشون رو یه ذره بزن ...بعدم جا افتاد نمک بزن ویه درپوش گلاب بریز و خاموش کن ... 

برای بادمجان هم اول نمک بپاش رو بادمجان تلخیش رفت 

تو روغن سرخ کن ...کمی آب و رب درست کن بریز توش یکم بپزه گوجه حلقه حلقه کن سرخ کن 

حالا خورشت رو بکش و بادمجون ها رو بزار کنارش و گوجه حلقه شده هم بزار 

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "
من چوب دارچين ميندازمو تقريبا ٥ ديقه اخر شايدم كمتر گلاب ميريزمو زعفرون لپه چشمي ميريزم😂😂😂😂

همه چشمی میریزن حالا😒😒😒😒

ممنون😊

گوجه رو هم جدا دو قاچ می زنم یا چهار قاچ با کره تفت می دم می دارم بپزه، آخر کار برا تزیین

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن
من لپه رو هرنفر یه مشت میریزم پیازو باگوشت حسابی سرخ کن زردچوبه و نمک و کمی فلفل بزن بعد سه قاشق رب ...

لطف کردی عزیزم

اول یه کم روغن داغ میکنم و گوشت هارو تنها باهاش تفت میدم

یکم که گوشت تفت خورد

پیازای خلالی زیاد توش میریزم مثلا برا هشت نفر 4یا5تا پیاز بزرگ(به هر نفر تو خورش سه الی پنج تکه گوشت باید برسه)و یکم دنبه

بعد در قابلمه رو میزارم و شعلش رو کمتر میکنم تا گوشت با ابی که پیازا پس میدن بپزه

پیاز انقدر از خودش اب پس میده که کلا اونهمه پیاز تبدیل میشه به یه قاشق پیاز!

وسطاشم مراقب باش ته نگیرن گوشت و پیازا.

بعد که پیازا اب شد

به اندازه ای که اب روی گوشتارو بگیره و یکم گوشتا شناور بشن اب جوش میریزم توش

اول شعلش رو زیاد میکنم که قلقل کنه بعد کم میکنم تا گوشت ارو بپزه

ازون طرف بادمجونارو پوست میکنم و تو اب نمک میزارم که تلخیش گرفته بشه،حداقل نیم ساعت.

بعد لپه رو که حد اقل سه ساعت از قبل تو اب سرد خیس دادم میپزم در حدی که نه کامل بپزه و نه سفت باشه و اب لپه رو میریزم دور.

بعد دوباره میرم سروقت گوشت و حدود یک لیوان از اب گوشت کشیده شده

رب گوجه و لپه هارو باهم تفت میدم و میریزم تو گوشت.

حدود یک ساعت اخر پخت چک میکنم اگه گوشت تقریبا پخته و اب زیاده شعله رو یکم بیشتر میکنم وگرنه با همون شعله نمک،فلفل،زردچوبه،پودر دارچین و اضافه میکنم بهش.

نیم ساعت اخر پخت گوشت یه مقدار زعفران اب کرده و ابلیمو میریزم توش.

ازون طرف چندتا گوجه از وسط نصف میکنم و سرخ میکنم همینطور بادمجونارو سرخ میکنم و پنج دقیقه اخر پخت میریزم تو خورش تا مزش به خورد هم بره.

این روش چون خیلی اروم پزه من تقریبا برا مهمونی شام از ساعت ده صبح خورش و بار میزارم.

بادمجونا نباید نازک باشن که تو خورش وا نرن

بادمجون و گوجه رو ریختی نباید همش بزنی پس قبلش یدور هم بزن خورشتو.

موقع کشیدن اول با احتیاط بادمجون و گوجه هارو در بیار تو یه ظرف بزار تا کم کم بچینی روی ظرفای خورشت.

اب قیمه نباید شلکی باشه نه اونقدر کم که لپه تو ذوق بزنه 

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
فک کنم برای ۸ نفر دوتا لیوان بسه ... ببین من همیشه لپه رو خیس میکنم بعد یه تفت میدم خیلی کم .به خاط ...

عالی بود

مرسی

گوجه رو هم جدا دو قاچ می زنم یا چهار قاچ با کره تفت می دم می دارم بپزه، آخر کار برا تزیین

چه جالب

اول یه کم روغن داغ میکنم و گوشت هارو تنها باهاش تفت میدم یکم که گوشت تفت خورد پیازای خلالی زیاد تو ...

خیلی خوب بود

مرسی

چیکار میکنین که خوب روغن بندازه؟!