2777
2789
عنوان

کدبانوها بیاین ببینم😋😋

199 بازدید | 32 پست

سلام

من میخوام یه خورش قیمه بادمجون معرکه درست کنم. میشه کمکم کنین؟

شما واسه هرنفر چقدر لپه میریزید؟ طعم دهنده چی میزنید؟ کلا فوت کوزه گریتونو بگید

ضمنا من واسه 6نفر میخوام این خورشو بپزم

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤

چاشنی قیمه هاتی کارا بریز حرف نداره

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگیم اکنون اورا حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقت شریک شده ام👣 ندیده دوستش دارم😍و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من براهرکی ی قاشق و نصفی میریزم 

دارچین و گلاب عالیش میکنه😍😍😍

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop
چاشنی قیمه هاتی کارا بریز حرف نداره

ندارم😞

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤

لپه رو از شب قبل خیس کن،پیازو سرخ کن،لپه رو اضافه کن تفا بده،زردچوبه و فلفل سیاه یکم اضافه کن،دوتا چوب دارچین بنداز توش،گوشت رو بریز تفت بده با مواد،دوقاشق رب خوشرنگ بریز تفتشون بده اب بریز بذار بپزه بعدنمکشو اندازه کن

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
من براهرکی ی قاشق و نصفی میریزم  دارچین و گلاب عالیش میکنه😍😍😍

ممنون عزیزم

لپه رو از شب قبل خیس کن،پیازو سرخ کن،لپه رو اضافه کن تفا بده،زردچوبه و فلفل سیاه یکم اضافه کن،دوتا چ ...

اها

پودر لیمو عمانی یادم رفت،عالی میشه

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊

من قیمه معمولی می پزم، بادمجون و با آب گوشت خورشتی جدا می ذارم، گلاب و هل آخر دو کار کم می ریزم. بادمجون و کنار خورش می ذارم.

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن

من چوب دارچين ميندازمو تقريبا ٥ ديقه اخر شايدم كمتر گلاب ميريزمو زعفرون لپه چشمي ميريزم😂😂😂😂

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

پودر لیمو و دارچین خورشو کدر می کنه 

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن
پودر دارچین پودر لیمو یکم پودر سیر 

پودر لیمو ندارم

پره لیمو دارم. با خود لیمو. کدومش بهتره؟ واسه این تعداد چقد بریزم و کی بریزم؟!😓

اگر گوشتت گوسفنده لپه از قبل خیس کن اگر کوفته ریزه است لپه از قبل بپز ابش بریز دور با گوشت قلقلی تفت 

سیر بزن به اندازه طبع خودت

بادمجان سرخ کردی نیم ساعت چهل دقیقه اخر بزار تو قیمت که وا نره و مزشو به قیمه بده 

چند حلقه درشت گوشه فرنگی هم  ۲۰ دقیقه اخر بزار رو خورشت هم خوشمزه میشه هم خوشگل 

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید