2777
2789
عنوان

دکتر زنان خوب و با حوصله در رشت

17382 بازدید | 63 پست

سلام خانومهای رشت لطفن راهنمایی کنن.دکتر زنان و زایمان خوب در رشت که تنها ویزیت کنه و مهربون و با حوصله باشه میشناسید؟

برای معاینه میخوام برم و اینکه چون ترس از معاینه دارم و اکثر پزشکا بی حوصله هستن و تند تند کار انجام میدن دوس ندارم پیش هر کسی برم

چند ماه دیگه میخوام اقدام به بارداری کنم  احساس میکنم عفونت دارم.چند روزه لگنم درد میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم

برای بارداریم بشدت بهت دکتر پروانه عبداللهیان توصیه میکنم دکتر فوق العاده ایه 

همه این شرایطیم که گفتی داره دکتر باتجربه وکاربلد تو رشت که همه جوره اوکی    

منو از زایمان زودرس نجات داد 

سلام عزیزم برای بارداریم بشدت بهت دکتر پروانه عبداللهیان توصیه میکنم دکتر فوق العاده ایه  همه ...

من از معاینه خیلی میترسم.

تو معاینه کردن با حوصله هستن؟

شک نکن شک نکن شک نکن فقط دکتر پروانه عبدالهیان بی نظیره خودم...

و سه تا از دوستام که اونا شش تا ده سال درگیر نازایی بودن رو بردم اونجا و الان هر سه دوقلو دارن با دارو بدون عمل و کاشت و اینا.

من از معاینه خیلی میترسم. تو معاینه کردن با حوصله هستن؟

من اولين بعد ازدواج ميخواستم معاينه شم خودش بهم گفت لازم نيست برى رو تخت كه واسه معايست اون ترسناكه استرس ميده بهت

گفت رو تخت معمولى بخواب با اينكه من چيزى بهس نگفته بودم

من از معاینه خیلی میترسم. تو معاینه کردن با حوصله هستن؟

معاینه که ترس نداره 😁

قبلش یه شلوار اماده بهت میده میپوشی که پایینش دریچه داره دیگه مثه دکترای دیگه نیس جلوی دکتر باهزارتا استرس شلوارتودربیاری من ازین لحاظ خیلی باهاش راحتم جاهای دیگه میرفتم  معاینه رومخم بود 

سلام عزیزم برای بارداریم بشدت بهت دکتر پروانه عبداللهیان توصیه میکنم دکتر فوق العاده ایه  همه ...

خدا حفظش کنه من همش میگم اصلا خدا افریدش برای خدمت چرا اینقدر خوب و باسواده علاوه بر این اصلا انرژی مثبت زیادی داره دستش هم شفابخشه بنظرم

معاینه که ترس نداره 😁 قبلش یه شلوار اماده بهت میده میپوشی که پایینش دریچه داره دیگه مثه دکترا ...

معاینه واسه من خیلی ترس وهم  درد داره.نمیدونم چرا انقدر اذیت میشم از معاینه

خدا حفظش کنه من همش میگم اصلا خدا افریدش برای خدمت چرا اینقدر خوب و باسواده علاوه بر این اصلا انرژی ...

کاملا باهاتون موافقم

من سر بارداری اولم رفتم پیش یه دکتر مثلا مهربون که زیاد اسم درنکرده بود دوستم هرجی گفت  بروپیش عبداللهیان گوش ندادم من یه مقدار غلظت خون داشتم این دکتره نتونست تشخیص بده منم دچار زایمان زودرس شدم بچم باحال بد بدنیا اومد بعدشم که نگم چی شد بیچاره شدم 😞.... 

سر بارداری دومم رفتمپیش عبداللهیان مشکلمو تشخیص داد منو با کلی دارو تا هفته اخر رسوند همیشه دعاش میکنم همیشه...

توبیمارستان فقط مریضاشو میدیدین طول سرویکس ده رو تا هفته چهل رسوند طرف داغون بود اصن هیچ امیدی نبود بچش سرموقع دنیا بیاد  🙁

واقعا یکی از بهترین دکترای رشت از همه لحاظ عالیه

دکتر باتجربه که اخلاقم داشته باشه من تورشت بجز ایشون ندیدم