2777
2789
عنوان

میخام بچم باهوش باشه

241 بازدید | 17 پست

سلام پسرم سه ماهشه میدونم هوش ارثی و ژنتیکیه ولی میشه با یه روشهایی هم باهوشترشون کرد میشه کمک کنین لطفا،میگن بابچه زیادبازی کنی و حرف بزنی خوبه من زیاد بادوتا خونواده رفت آمد ندارم خودم و پسرم درطول روز تنهاییم شوهرمم عصرا میاد خونه اونم خسته میگیره میخوابه منم کل انرژیمو میزارم باهاش حرف میزنم ولی حس میکنم کافی نیس.انقد کسی رو زیاد ندیده با تعجب نگامیکنه ب همه

کرم ضدلک ،روشن کننده،درمان جای جوش،روغن خراطین اصل و ست ساز برای فروش دارم همه اینا نتیجه چن سال تجربه خودمه hamechibato این آیدی تلگراممه خواستین در خدمتمم😊😊😊

۲سال به بعد ک شد هر صبح ناشتا ۲۱ عدد مویز بده بخوره.

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسش اسباب بازي مناسب سنش بخر سعي كن بيشتر كتاب بخوني واسش عادت كنه ب كتاب ،ببرش بيرون تو پارك باغ وحش همه جا رو ببينه البته از٦ماه متوجه ميشه٣ماهه زوده

منو و مامان و بابا اين ٩ماه رو با آرامش و سلامتي سپري كنيم🥰

فقط براش کتاب بخون

کتابای باتصاویربزرگ بخرو جلوی چشمش بگیروبخون

من از۱۰روزگی دخترم براش کتاب میخوندم تاهمین الان که ۵سالشه وکتابای کلیله ودمنه میخونم براش

موسیقی هم زیادبذاربراش...آهنگای بتوون وباخ وموتزارت که فوق العاده موثرن..شک نکن

بازی ام که به تنوع باهاش انجام بده....همه ایناباعث میشه کانال سازی مغزش گسترده بشه و بجه باهوشتری نسبت به کسی باشه که اینکاراروانجام نمیده

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
۲سال به بعد ک شد هر صبح ناشتا ۲۱ عدد مویز بده بخوره.

قبل 2سالگی هم میخام دوس دارم در برخورد با دیگران باهوش بودنشو ببینم

کرم ضدلک ،روشن کننده،درمان جای جوش،روغن خراطین اصل و ست ساز برای فروش دارم همه اینا نتیجه چن سال تجربه خودمه hamechibato این آیدی تلگراممه خواستین در خدمتمم😊😊😊
تو نت بگرد  برا هر ماه یه کارای میکنی که کمک میکنه یه کتاب هم هس اشتباه نکنم اسمش بازیهای کودکا ...

کدوم نت دلت خوشه😅

صدسال بعدا مرگ من اگربشکافی گورمن خواهدشنیدازقلب من❤دوستت دارم محبوب من😘F
کتاب همه کودکان باهوشند اگر...  رو بخون کتاب های من دیگر ما

اسمش کتابهای من دیگر ما؟؟؟

تو نت بگرد  برا هر ماه یه کارای میکنی که کمک میکنه یه کتاب هم هس اشتباه نکنم اسمش بازیهای کودکا ...

ممنون گلم

قبل 2سالگی هم میخام دوس دارم در برخورد با دیگران باهوش بودنشو ببینم

یکم زود نیس؟برا بچه سخته اذیت میشه براش خوب نیس بهش فشاربیاد از الان.خودتم میتونی براش کتاب بخونی و بازیای فکری انجام بدی باهاش

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉
فقط براش کتاب بخون کتابای باتصاویربزرگ بخرو جلوی چشمش بگیروبخون من از۱۰روزگی دخترم براش کتاب میخون ...

ینی الان از سه ماهگی براش کتاب بخونم؟