سلام پسرم سه ماهشه میدونم هوش ارثی و ژنتیکیه ولی میشه با یه روشهایی هم باهوشترشون کرد میشه کمک کنین لطفا،میگن بابچه زیادبازی کنی و حرف بزنی خوبه من زیاد بادوتا خونواده رفت آمد ندارم خودم و پسرم درطول روز تنهاییم شوهرمم عصرا میاد خونه اونم خسته میگیره میخوابه منم کل انرژیمو میزارم باهاش حرف میزنم ولی حس میکنم کافی نیس.انقد کسی رو زیاد ندیده با تعجب نگامیکنه ب همه
کرم ضدلک ،روشن کننده،درمان جای جوش،روغن خراطین اصل و ست ساز برای فروش دارم همه اینا نتیجه چن سال تجربه خودمه hamechibato این آیدی تلگراممه خواستین در خدمتمم😊😊😊
واسش اسباب بازي مناسب سنش بخر سعي كن بيشتر كتاب بخوني واسش عادت كنه ب كتاب ،ببرش بيرون تو پارك باغ و ...
ممنون حتمااین کارو میکنم
کرم ضدلک ،روشن کننده،درمان جای جوش،روغن خراطین اصل و ست ساز برای فروش دارم همه اینا نتیجه چن سال تجربه خودمه hamechibato این آیدی تلگراممه خواستین در خدمتمم😊😊😊
دو زبانه شدن به روش دکتر امینی هم شنیدم خیلی عالیه از همون کودکی کم کم زبان رو یاد میگیره
ینی مثلا ب زبون ترکی و فارسی بحرفیم خوبه؟؟