2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا اینجوریم از وقتی یکی از آشناها فوت کرد اینجوری شدم مدام فکر بد و منفی میکنم و نگران عزیزانم هستم، هرکدومشونونگاه میکنم فکر نبودنش میاد تو ذهنم 

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو... 
تا تنهامیشم ی عالمه فکر بد هجوم میاره تو مغزم

سوره ناس وفلق زیاد بخون عزیزم

دیدی که سخت نیست.......تنهابدون من؟دیدی که صبح می شود......شبها بدون من؟ این نبض زندگی بی وقفه می زند......فرقی نمی کند بامن!بدون من!دیروز  گرچه سخت.....امروز هم گذشت!طوری نمی شود فردا بدون من!..............❤اسطوره ❤                            دیگه هیچکس گناهکارنیست.......چون......دوست داشتنت،چه گناه باشد یاکه اشتباه.......گناه میکنم تورا حتی به اشتباه......❤💖
مشکل ک نمیدونم میشه بهش گفت مشکل یا نه شوهرم تو اداره گازه الان 6ماه حقوق ندادن بهش 

😞واقعا متاسفم.خدا باعث و بانیشو به زمین گرم بزنه

خب معمولا وقتی ادم یه مشکلی تو زندگیش پیش میاد اینطوری میشه.

خدایا خیلی خسته ام.کاش درکم کنی  
😞واقعا متاسفم.خدا باعث و بانیشو به زمین گرم بزنه خب معمولا وقتی ادم یه مشکلی تو زندگیش پیش میاد ...

دارنم هرماه5ملیارد بودجه میگیرن از دولت ولی حقوق کارمندارو نمیدن