2777
2789
عنوان

کسانی ک مذهبی هستن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پیگیری کنه میفهمه که از کدوم کارت واریز شده عزیزم

حوصلشو داره ینی مگه یه نون باگت چنده قیمتش؟ من خودم سرمایه گذاری که میکنم نمیفهمم این پنجا شست تومنایی که ازش کم میشه کجا میره بنده خدا

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد هر چقدر میشکنیم باز نمک ها دارد...

بچه ها خودتون میگین اشکال نداره یا دین میگه

حالا ینی من خیلی مذهبی ام🤣🤣🤣

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹

بگوو بهس بابا چی داره مگه 

خیلی سخت میگیری 

خوابگاه پسراا وسایلاتوو باجاش میبرن حرف بزنی 

فحش هم میشنوی😑😑

هرچقدر درد داری با خودت دردل کن                 ادما تنهات میزارن ولی هرکدوم به نوبت 
حوصلشو داره ینی مگه یه نون باگت چنده قیمتش؟ من خودم سرمایه گذاری که میکنم نمیفهمم این پنجا شست تومنا ...

بله خب اما احتماله 

به نظر بهتره بر اش یه نون بخره و بگه امروز رفتم بیرون یادم اومد نونتو خریدم ممنون خیلی راحت و ساده

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
میدونم پیش اومده به شوخی بهش بگو بابت نون باید بدونه حتی اگه پول واریز کردی باید بدونه چون حرومه..&n ...

ینی نگم باز حرومه؟

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
بچه ها خودتون میگین اشکال نداره یا دین میگه حالا ینی من خیلی مذهبی ام🤣🤣🤣

ربطی به مذهبی بودن نداره میگم بهش بگو برداشتی یدونه نون چه ارزش مادی دلره اخه

و خدایی که به شدت کافیست ... 

اول باید توبه نی دیگه انجام ندی. بعد هم پولش رو بریز. یه کار نیک مثل صدتا استغفار براش انجام بده. بخاطر حقی که به گردنت داره.

مثلا تو بحث غیبت میگن چون ممکنه مفسده ایجاد بشه. طرفین بینشون بهم بخوره. باید توبه کنند. کار نیک برا طرف غیبت شده انجام بدن.

به نظرم اگر شرایطتت طوری هست نمیتونی بگی. کاری که بالا  گفتم رو انجام بده. 

یا از مرجع تقلیدت پیگیری کن.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲