2777
2789
عنوان

کسانی ک مذهبی هستن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 49 پست
صداقت بهتره یا پنهان کاری؟ 

قطعا صداقت

اما این بین خجالت میکشم اخه😑

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
بله خب اما احتماله  به نظر بهتره بر اش یه نون بخره و بگه امروز رفتم بیرون یادم اومد نونت ...

بنظرم اگه بفهمه دوستش چیزیو ازش مخفی کرده بدتره

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد هر چقدر میشکنیم باز نمک ها دارد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول باید توبه نی دیگه انجام ندی. بعد هم پولش رو بریز. یه کار نیک مثل صدتا استغفار براش انجام بده. بخ ...

چشم عزیزم ممنون

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹

عزیزم  این ک خجالت نداره بگو نیاز داشتم برداشتم پولم من ریختم ب حسابت....بگو خسته بودم نتونستم برم بیرون بگیرم نترس هیچی نمیگه ی نون‌باگت هزار تومنیه دگ

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌

براش یه نون باگت بخر بده بهش توضیح بده که مجبور شدی استفاده کنی یا بگو اصلا حواسم نبوده مال توعه بعدا یادم افتاده

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
بهش بگو . دفعه بعد هم بخر . چیز سختی نیست عزیز. خب تو خوابگاه ازین چیزا پیش میاد . فکر نمیکنم دوستت ...

آخه نگفتم و استفاده کردم😔

بنظرم اگه بفهمه دوستش چیزیو ازش مخفی کرده بدتره

این هم درسته 

اما خب خوابگاه معمولا این حرفارو نداره خصوصا که خانم هم هستن

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
بهش بگید چون بعدا فکر میکنه چیزای دیگرو هم ازش مخفی میکنید

خجالت میکشم اه😑😑😑😑😑

خب دوست ندارم بدونه چون همیشه اجازه میگرفتم اونم همینطور 

مگه دوستت نیست

والا دوست من بخواد اجازه بگیره برا برداشتن نون یا چیز دیگه  یک کتک میخوره 

اخه هرجور بشه هم اتاقید جای دوری نمیره از نون نمک هم خوردید

هرچقدر درد داری با خودت دردل کن                 ادما تنهات میزارن ولی هرکدوم به نوبت 
آخه نگفتم و استفاده کردم😔

اشکال نداره . پیش اومده حالا بگو . همین که حروم و حلال سرت میشه خودش کلی حرفه . مطمئن باش اینجوری خودتم راحت تر میشی. اگه پولو بریزی و چیزی نگی همش تو دلت عذاب وجدان داری