2777
2789
عنوان

خاستگار خاهرم😞بیاین لطفاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 140 پست
خاهرم اصلا همچین رفتاری نداره سر پولو تحصیل ک دعوا کنه از این مطمعنم 

امیدوارم تو زندگی  یه مسائلی پیش میاد هر چیزی هر حرفی امکان داره بزنی نه اینکه خواهر شما یا خواستگارش بد باشه الان زندگی ها طوری که این مستئل توش پیش میاد ناخواسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا ما از نظر مالی بالاتربودیم که الان فکر میکنن حتما رو دست بابام مونده بودم که دادن! خودشونو خیلی ...

منم ازنظر مالی و مدرک و... خواستگارام هم بااینکه  همه چی داشتن  اصلا راه نمیدادیم تو خونه. خودم عاشق شدم😑 بعضیا جنبه ندارن با دختر بالاتر از خودشون وصلت کنن هوا ورشون میداره. همه اولش خودشونو خوب نشون میدن باید فهمید کی راست میگه کی دروغ

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

چطور ممکنه کسی که داره دندون‌پزشکی میخونه اینقدر کودکانه و خام‌دستانه برای زندگیش تصمیم بگیره؟!  ...

از قبل باهم بودن چندساله میگه دیگه نمیتونم از فکرش بیام بیرون و خیلی علاقه داریم

این دخترم نزنه تو سر پسر،پسره همیشه تو ذهنش خودشو کمتر میبینه.خواهر شما تو دعوا بهش بگه تو برمیگرده ...

اگه به اندازه ی خانواده ی همسر من اعتماد به نفس داشته باشه اینو نمیگه   تازه طلبکارم میشه که خودش بالاتر از زنشه

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

از قبل باهم بودن چندساله میگه دیگه نمیتونم از فکرش بیام بیرون و خیلی علاقه داریم

اگه قبل از قبولی باهم بودن بهتربود همون موقع خواهرتون ازش میخواست اونم کنکور بده  رشته ای قبول شه