2777
2789
عنوان

همین الان تو مترو...😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 2006 بازدید | 45 پست
@my_moon8   سلام ننننه جننده. کی رم تو کس مادرت. اببب کییرم تو دهن مادرت. مادرتوووو گایییدم

چیشده

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادره ترو هم گاییدم  

مادرتو..... کردن که اینقدر حسرت و عقده داری؟ 

اسم مادر منو یه ایل یدک نمیکشه بچه پاپتی. بدو برو. 

لطفا به نیت حاجتم صلوات یا حمد میفرستید.ممنونم زیبا ها♥️زني را مي شناسم من، که شوق بال و پر دارد، ولي از بس که پر شور است، دو صد بيم از سفر دارد... زني را مي شناسم من، که در يک گوشه ي خانه، ميان شستن و پختن، درون آشپزخانه... سرود عشق مي خواند، نگاهش ساده و تنهاست، صدايش خسته و محزون، اميدش در ته فرداست...زني را مي شناسم من،که مي گويد پشيمان است، چرا دل را به او بسته، کجا او لايق آنست... زني هم زير لب گويد، گريزانم از اين خانه، ولي از خود چنين پرسد،چه کس موهاي طفلم را، پس از من مي زند شانه؟.. زني با تار تنهايي، لباس تور مي بافد، زني در کنج تاريکي، نماز نور مي خواند...زني را مي شناسم من،که مي ميرد ز يک تحقير،ولي آواز مي خواند،که اين است بازي تقدير... زني با فقر مي سازد، زني با اشک مي خوابد، زني با حسرت و حيرت،گناهش را نمي داند... زني واريس پايش را، زني درد نهانش را، ز مردم مي کند مخفي، که يک باره نگويندش، چه بد بختي چه بد بختي... زني را مي شناسم من، که شعرش، بوي غم دارد، ولي مي خندد و گويد، که دنيا پيچ و خم دارد..زني مي ترسد از رفتن که او شمعي ست در خانه، اگر بيرون رود از در، چه تاريک است اين خانه...زني را مي شناسم من،که رنگ دامنش زرد است،شب و روزش شده گريه،که او نازاي پردرد است...زني را مي شناسم من،که ناي رفتنش رفته،قدم هايش همه خسته،دلش در زير پاهايش،زند فرياد که بسه... زني در کار چون مرد است، به دستش تاول درد است، ز بس که رنج و غم دارد، فراموشش شده ديگر، جنيني در شکم دارد...شخصا از خداوند مهربان مسئلت دارم آقایون عضو نی نی سایت رو عاقل و از اینجا بیرون کنه😒 

دخالت نکنید بی زحمت. ول کن من نیست این حروم زاده

اهان

دوست منه چیز بده ازش ندیدم تعجب کردم 

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
دخالت نکنید بی زحمت. ول کن من نیست این حروم زاده

به هرحال امیدوارم به ارامش برسید💚

خواهر من هم درگیره عفونته مدت ها

خواسته خوبی کنه،نباید اینطور میگفتی

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

من متوجه تیکه تو نشدم که منظورت چی بود

ولی خانمه درست گفته.ماهم یه فامیل داشتیم زیاد هدفون استفاده میکرد گوشش مشکل پیدا کرد.جزییات دقیقشو نمیدونم چی بود و چی شد فقط یادمه گفتن بخاطر استفاده زیاد از هدفون بوده.

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
همزمان باهاش انلاینی.و تو هر تاپیکی باهاشی.وقتی اون انلاین نیس تو انلاینی😏😏

ای خدا از دست تو 😅آره دیروز باهاش رفیق شدم گفتم دیگه مزاحمت نکنه برای اون دختر خانم وگفتم فوش وتوهین نکنه به مقدسات

اقاهستم🚫.      💔😔
فرقی نمیکنه وقتی با این ادبیات حرف میزنه و فحاشی میکنه جاش اینجا نیس

نه میدونم جاش اینجا نیس

منم براش اتفاقا گزارش زدم خواستم نی نی یارا رو هم تگ کنم ولی انقدددد سایت مضخرف شده باید همزمان پنج تا نی نی یارو تگ کنی

نه میدونم جاش اینجا نیس منم براش اتفاقا گزارش زدم خواستم نی نی یارا رو هم تگ کنم ولی انقدددد سایت م ...

کار خوبی کردین

منتها این کاربر میدونه این ساعت نی نی یار ها فعالیت ندارن از این جهت فرصت پیدا کرده برا این کارا

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی