2821
2789
عنوان

خانومای وارد به ترشی کمک میخوام

172 بازدید | 11 پست

ترشی کلم قرمز رو چجوری میگیرین که هم خوشمزه باشه هم نرم نشه

هرچی منتظر موندم گوگل وصل شه نشد پووف😧

از نظرم خوشت نیومد،رد شو...مجبور به ابراز وجود نیستی😄 اگه جوابتو ندادم بدون ارزش واکنش نداری الکی خودتو جر نده😙🤚🏻

https://ninisite.co/discussion/topic/3498125/چالش-عکس-نصف-صورت

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

https://ninisite.co/discussion/topic/3498125/چالش-عکس-نصف-صورت

کلمو ریز خورد کن مثلا یه کیلو کلم

بعد ۴تا فلفل تند 

۱۰حبه سیرم حلقه ای کن 

یک لیوان و نصف سرکه و  ۴لیوان آب ،یه قاشق نمک بذار با هم بجوشن وقتی جوشید کلم ها رو ۸دقیقه بذار بجوشن تو سرکه و اب نمک بعد هی قاطیش کن 

زیرش رو خاموش کن

بریز تو ظرف شیشه ای تو یخچال

بعد از ۲۴ساعت آماده س

خدایا مراقب عزیزانم باش
بنده خدا سوال پرسیده تو اومدی لبنک خودتو گذاشتی منم اومدم ببینم چطوری باید درستش کرد

همینو بگو -_-

از نظرم خوشت نیومد،رد شو...مجبور به ابراز وجود نیستی😄 اگه جوابتو ندادم بدون ارزش واکنش نداری الکی خودتو جر نده😙🤚🏻

بنده خدا سوال پرسیده تو اومدی لبنک خودتو گذاشتی منم اومدم ببینم چطوری باید درستش کرد

کلمو ریز خورد کن مثلا یه کیلو کلم

بعد ۴تا فلفل تند 

۱۰حبه سیرم حلقه ای کن 

یک لیوان و نصف سرکه و  ۴لیوان آب ،یه قاشق نمک بذار با هم بجوشن وقتی جوشید کلم ها رو ۸دقیقه بذار بجوشن تو سرکه و اب نمک بعد هی قاطیش کن 

زیرش رو خاموش کن

بریز تو ظرف شیشه ای تو یخچال

بعد از ۲۴ساعت آماده س

خدایا مراقب عزیزانم باش
کلمو ریز خورد کن مثلا یه کیلو کلم بعد ۴تا فلفل تند  ۱۰حبه سیرم حلقه ای کن  یک لیوان و ن ...

دستت درد نکنه

بعد چقد ماندگاری داره این؟

گلم من كلم قرمز رو با رنده آلماني رنده ميكنم ميشورم آبش بره

بعد اب نمك درست ميكنم شوريش بستگي به خودت داره بايد بچشي.بعد كلم هارو ميريزم داخل آب نمكًو ١ليوانم سركه اضافه ميكنم(كلا سركه اش بايد كم باشه و مزه تيزي نده)اخر سر كلم هارو بهش اضافه ميكنم و قبل اينكه بخواد اب نمك بجوشه از كناره هاش حياب بزنه خاموش ميكنم

انقد خوشمزه س خودتون دو سه روزه میخوردیس  ولی من تا یک ماه هم نگه داشتم هر روز خوشمزه تر میشد

ممنون بانو😍

خب بکجای این مملکت برخورد الان 🤔🤔

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر
گلم من كلم قرمز رو با رنده آلماني رنده ميكنم ميشورم آبش بره بعد اب نمك درست ميكنم شوريش بستگي به خو ...

دست گلت درد نکنه🌸

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز