2777
2789

هیچ زیر دوسال ممنوعه کلا

سخت است حرفت را نفهمند....سخت تر این است که حرفت را....اشتباهی بفهمند....حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد....وقتی این همه آدم حرفش را.....نفهمیده اند که هیچ ....اشتباهی هم فهمیده اند...👤دکتر شریعتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره 

ولی پشت سر هم نده

یه کم بده بعد صبر کن ببین آلرژی نداشته باشه

هر چند اون عسل طبیعی رو میگن الان ۹۹ درصد عسلا تقلبیه

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است

بچه ی ساله میتونه هر چقدر دوست داشت عسل بخوره..

اما برای بار اول چون نمی دونی حساسیت داره یا نه خیل کم بهش بده و حواست باشه تا آلرژی بهش نداشته باشه ..اگر نداشت راحت باش و هر چقدر دوست داشت بخوره

یکی برام اورده ک خودش زنبورداره دیگه نمیدونم چقد قاطی داره

پدربزرگ‌ منم زنبور داری داره

همون طبیعی ها هم باز حداقل نصفش رو شکر خوردن زنبورا

کلا میخوام بگم خیلی حساس نیست

ولی شما کم بده اولش

عسل پاستوریزه دیگه چیه؟؟؟؟ مگه شیره؟؟ 

همونا ک بسته بندی هست و علامت استاندارد داره ... مرکز بهداشت گفت عسل طبیعی زیر دوسال خطرناکه خواستی بدی فقط پاستوریزه

راه ظهورت را بستم ... قبول‌ خدا را چه دیدی شاید قرار است حُرِّ تو باشم
همونا ک بسته بندی هست و علامت استاندارد داره ... مرکز بهداشت گفت عسل طبیعی زیر دوسال خطرناکه خواستی ...

اونا جز آب و شکر چیزی نیست🙂🙂

عسل طبیعی اصلا کارخونه ای و بسته بندی نیست.خاصیت عسل اینه که هیچ میکروبی درش نیست که بخواد خراب بشه یا مریض کنه

دوست من از زیر یک سال به بچه اش عسل طبیعی داده.البته اون کلا با طب سنتی جلو رفته

عسل طبیعی فقط در موارد معدود آلرژی میده مثل هر ماده دیگه ای