2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 127 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چرا انقدر زود میزنی و بخودت استرس میدی؟ بی بی چکا گاهی دو روز بعد از تاخیر هم منفی میشن در صو ...

خانومی همه ی شما ها ک باردارین میگین امید نداشتم . یعنی چی 😆😆 منم امید ندارم ولی ذوق دارم . شما ینی چطوری بودین خب

خدایاشکرت❤
آخجون ایشالا ک بارداری 😍🤗🤗

نه بابا اشتباه علمی فرهنگی بود ...😂

۱۸ ماه میشم ...

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
نه بابا اشتباه علمی فرهنگی بود ...😂 ۱۸ ماه میشم ...

آها تازه خواستم ازت بپرسم رمز موفقیتت چیه ک تاریخ شو فراموش کردی

اخه من هرچی کوچه علی چپ میزنم ولی بازم تاریخش یادمه 😅😅😅

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰

وقتی ادم حواسشه ک روز تخمک ذاری اقدام داشته باشه چطوریامید نداشته باشه خب . مکه میشه ... چرا .. من فکر میکنم نث ماهای دگ باردار نمیشم ... ولی لحظه شماری میکنم ۸م بشه ببینم پریود میشم یا ن .. یکی منو از گیجی در بیارع لطفا

خدایاشکرت❤
آها تازه خواستم ازت بپرسم رمز موفقیتت چیه ک تاریخ شو فراموش کردی اخه من هرچی کوچه علی چپ میزنم ولی ...

رمز موفقیتم در یک جمله خلاصه میکنم 😎

یه پام سرکاره یه پام دادگاه ...😂😂😂

وکیل نیستم ..

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
رمز موفقیتم در یک جمله خلاصه میکنم 😎 یه پام سرکاره یه پام دادگاه ...😂😂😂 وکیل نیستم ..

منم سرکار میرم کلی هم خودمو مشغول میکنم ولی لعنتی تاریخ و دقیقه و ثانیه پریودم یادم نمیره😅😅

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰