2777
2789

دوست صمیمیم ک خیلی دوسش دارم دوبار از من برا پسر عموش خاستگاری کرد موقعیت خوبیم داره 

دفعه اول گفتم فکرامو میکنم دیگه رفت هیچ خبری ازش نشد منم پیگیرش نشدم دوباره بعد یکسال برا همون خاستگاری کرد بریم بیرون همو ببینید راستش من یکم مشکل دارم گفتم فعلا نمیتونم برم بیرون مریضمو و خونمون شلوغ خودش گف خب صحبتاتونو بکنید بعد برید بیرون اگه باهم ساختین 

منم دیدم چون اصرار داره موقعیتو و قیافشم خوبه گفتم ی بار شانسمو امتحان کنم گفتم باش شمارمو داد ب طرف ولی هیچ خبری ازش نشد بدم اومد ازین حرکت خوب مگه مسخرشم هرسال میاد همونو پیشنهاد میده 

بعد من هرکی میاد طرفم ده سال همین اتفاق برام میفته با اینکه من از اون اقایون خیلی بهترم و اینا ولی چرا این رفتار میشه نمیدونم 

بالای ده مورد این اتفاق افتاده ک اصن ن برخوردی ن حرفی دیگه خبری از یارو نشده با اینکه خیلی از پسراشون بهتر بودم 

ماهلینم ی روزی  به دنیات میارم 🦋🌙

شما مصمم نیستی ربطی‌به کسی نداره خودتو اصلاح کن

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما مصمم نیستی ربطی‌به کسی نداره خودتو اصلاح کن

مصمم چیه خوب خودشون میان میگن فلانی پیش قدم شه منم میگم باش بعد دیگه خبری نمیشه ازش من چیکارم 😄

منم خیلی واسم پیش اومده بخدا خیلی خودشون میان اصرارمیکنن حتی پسراهم منوندیدن ک بگم خوششون نیومده ولی دیگه بامعرف هم روبرو نمیشم یااگه بشم خیلی عادی انگار چیزی نشده 

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

منم خیلی واسم پیش اومده بخدا خیلی خودشون میان اصرارمیکنن حتی پسراهم منوندیدن ک بگم خوششون نیومده ولی ...

من سوالم اینه اگه از طرفشون مطمعن نیستن خوب مگه مجبورن حرفو پیش میکشن 

من چن سال تنها بودم بخاطر این رفتار انقد بهم گیر دادن رد نکن گفتم بزار ریسک کنم ۴ نفر عین همین رفتارو داشتن باهام با اینکه حرفی نزدم من

مصمم چیه خوب خودشون میان میگن فلانی پیش قدم شه منم میگم باش بعد دیگه خبری نمیشه ازش من چیکارم 😄

اول ناز و ادا بعد مریضم 

شما اگه خودتو بشناسی بدونی واقعا نیتت ازدواج یا اصلا توانشو داری سریع جواب میدی

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

من سوالم اینه اگه از طرفشون مطمعن نیستن خوب مگه مجبورن حرفو پیش میکشن من چن سال تنها بودم بخاطر این ...

والاپیش من یه عالمه تعریف میکنن ازطرف که خودم ضامنش میشم فلان .یکی ازهمسایه هامون دوبار اینکارو کرد باهام یکی دیگم دوسه ماه اومدرفت خاهش کرد .وچندنفری هم آشنای دور همش فکرمیکنم عادی نیست یا طلسمم یا دعام کردن ولی ازکجا بدونم اخه

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

اول ناز و ادا بعد مریضم شما اگه خودتو بشناسی بدونی واقعا نیتت ازدواج یا اصلا توانشو داری سریع جواب م ...

انتظار داری نشناخته بگم بیا زنت شم بعد انفولانزا دارم تا بیام خوب بشم دو هفته ای طول میکشه بعدشم من تا اول اخلاق کسیو نشناسم نمیرم سر قرار شما میگی ناز داری زبار کنار زنش شو چ دلیل مسخره ای مگه میشه ندیده نشناخته جواب بله بدم

والاپیش من یه عالمه تعریف میکنن ازطرف که خودم ضامنش میشم فلان .یکی ازهمسایه هامون دوبار اینکارو کرد ...

منم همینم دقیقا عزیزم نمیدونم مشکل چیه

انتظار داری نشناخته بگم بیا زنت شم بعد انفولانزا دارم تا بیام خوب بشم دو هفته ای طول میکشه بعدشم من ...

عجیبی ، اگه به دوستت اعتماد نداری چرا هر دفعه اجازه میدی بهت اون شخص و معرفی کنه

شما دچار بی اعتمادی هستی

دلیل بهم خوردن خواستگاریت هم همینه

چون میترسی حتی ممکنه تو دلت بگی کنسل بشه ولی تعلل کنی

وای به خدا منم همینم

اینکه این اتفاق اینقدر تکرار میشه عادی نیست واقعا😂

همین چند روز پیش یکی زنگ زده بود، شرایطمونم بهم میخورد. طرف سنتی بود اصلا منو ندیده بود. قرار شد چند روز دیگه دوباره زنگ بزنه برا جواب. ولی خبری نشد که نشد. در حالی که تو مکالممون هیچ حرف خاصی زده نشد. اونقد دوست دارم بهش زنگ بزنم بگم چرا واقعا؟ 

فقط این نیستا، خیلی موارد بوده این اتفاق افتاده. نمیدونم ملت شوخی دارن یا بیکارن. همینجوری یکی رو معرفی میکنن بعد خبری نمیشه