2777
2789
عنوان

نظرسنجی پربازدید😎😎

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 55 پست
نه من فقط واسه این موضوع استرس ندارم واسه من ریشه تو بچگیم داره بچگی خیلی تلخی وپر دعوای داشتم حالا ...

🥺🥺عزیزممممم خدابهت صبربده🥺🥺

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🥺🥺عزیزممممم خدابهت صبربده🥺🥺

میدونی تنها چیزی ک حاله منو سره جاش میاره یه پسره 

اگر خدا بهم یه پسر بده آروم میشم خیلی هم آروم میشم 

خیلی بهش نیازدارم 

خدا کنه خدا حداقل این جا گوش ب حرفم بده

میدونی تنها چیزی ک حاله منو سره جاش میاره یه پسره  اگر خدا بهم یه پسر بده آروم میشم خیلی هم آر ...

اینجوری نگوقشنگم..بگوهرچی بودسالم باشه...قانون جذبم مطالعه کن تاثیرداره..انشاا.ک هرچی بخوای همون بشه

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘
بجای کرم پودر زردچوبه و عسل و یکمم ابلیمو قاطی کن بزن وقتیم خونه ای پوماد زینک

این ماسکی ک گفتی براپوست خشکه؟؟

اینجوری نگوقشنگم..بگوهرچی بودسالم باشه...قانون جذبم مطالعه کن تاثیرداره..انشاا.ک هرچی بخوای همون بشه

اصن نمیتونم اینو بگم 

الان دارم گریه میکنم و تایپ میکنم 

دلم فقط پسر سالم میخاد

خدا بهم دختر داده خو یه پسرم بده حالم جا بیاد چی میشه

این ماسکی ک گفتی براپوست خشکه؟؟

برا همه چی هست ن پوسستو خشک میکنه ن چرب عسل و زرد چوبس بدیگ

تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋
اصن نمیتونم اینو بگم  الان دارم گریه میکنم و تایپ میکنم  دلم فقط پسر سالم میخاد خدا بهم ...

نمیدونم چی بگم.انشاا..هرچی صلاحت باشه همون بشه.‌❤️❤️

برا همه چی هست ن پوسستو خشک میکنه ن چرب عسل و زرد چوبس بدیگ

مرسی جانم❤️❤️