2777
2789
عنوان

8 قدم برای شادابی و سرزندگی زناشویی

327 بازدید | 10 پست

دوره ی آموزشی 8 قدم برای شادابی، سرزندگی و مسرّت زناشویی؛ با هدف پربار سازی زندگی زناشویی

1. طی 2 جلسه ی گروهی (هر جلسه 4 الی 6 ساعت ) برگزار می شود.
  2. براساس رویکرد انتخاب و واقعیت درمانی "ویلیام گلاسر"، نظریه پرداز بزرگ آمریکایی.
  3. نگاهی واقع بینانه به زندگی زناشویی.
  4. یاد می گیریم که اگر او دربرابر من وظایفی دارد، من نیز دربرابرش وظایفی دارم.
  5. با گزینه ی "تغییر" دوجانبه برای حفظ زندگی آشنا می شویم.
  6. من و همسرم را با نقش و وظایف مان آشنا می کند.
  7. فشار و تنش های روابط پر چالش "من و همسرم" را به میزان بسیاری کاهش می دهد.
  • باعث افزایش سلامت روان مان می شود.
  • نقش "مسئولیت و پذیرش آن را" در زندگی مان پر رنگ تر می کند.
  • می تواند تلاشی برای حفظ زندگی، قبل از اقدام به جدایی باشد.
  • یاد می گیریم که زندگی زناشویی، یک راه و مسیر مشترک است؛ نه یک راه شخصی و محرمانه!
  • یاد می گیریم چگونه می شود که فرایند "خیانت" در زندگی زناشویی، شروع و ادامه می یابد.
  • من و همسرم، با همکاری یکدیگر، زندگی زناشویی خشنود و رضایتمندی را بسازیم.
  • می آموزیم چگونه با تغییر دادن شیوه ی برقراری رابطه با یکدیگر، برای مشکلات زناشویی خود، راه حل پیدا کنیم.
  1. کسانی که قصد ازدواج دارند یا نامزد هستند (هدف: پیشگیری).
  2. همسرانی که تازه ازدواج کردند (هدف: پیشگیری).
  3. زوجینی که دچار مشکلاتی در زندگی زناشویی شده اند (هدف: رفع مشکلات و سازگاری).
  4. زوجینی که در مرحله ی سقوط و جدایی قرار دارند (هدف: نجات زندگی تا حد امکان و سازنده).

هزینه ی این دوره برای اعضای "نینی سایت" به صورت ویژه محاسبه شده است:

با تخفیف 30 % ، *** فقط 2 میلیون تومان *** (برای هر دو نفر "زوج")

مدرس و درمانگر دوره: مصطفی یونسی سینکی

روانکاو و روان تحلیلگر اگزیستانسیال - زوج درمانگر - گروه درمانگر

محل برگزاری: تهران - بلوار میرداماد - برج نادر ط12- کلینیک راز تحول خانواده

روز برگزاری: پنجشنبه و جمعه

ظرفیت محدود ( 10 زوج )

برای ثبت نام با این شماره تماس بگیرید: 09198201891

(تلگرام و واتس آپ فعال است.)

با تخفیف 30 درصدی 2 میلیون؟ یعنی بدون تخفیف نزدیک 6 میلیون ؟ بنظرت کسی میاد برای دوجلسه 4 یا 6 ساعته 2 میلیون پول بده 

واقعا با خودتون چی فکر میکنین که این کلاسارو میذارین؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با تخفیف 30 درصدی 2 میلیون؟ یعنی بدون تخفیف نزدیک 6 میلیون ؟ بنظرت کسی میاد برای دوجلسه 4 یا 6 ساعته ...

سلام روزتون بخیر

شما اگر با همسرت بخوای به صورت مجزا بری کلینیک، تا این 8 قدم رو یاد بگیری، تا پیشگیری کنی از مشکلات، تا مشکلات فعلی رو درمان کنی؛

چیزی حدود 12 الی 14 جلسه زمان میبره؛ هر جلسه حدودا برابر با 400 هزار تومن؛ و در مجموع : مبلغی بالای 5 میلیون تومان باید هزینه کنی.

اما از طرفی

هزینه ی این دوره در تهران که به صورت گروهی برگزار میشه، 3 میلیون تومنه، که من با تخفیف تقریبا 30 % ، 2 میلیون برگزار می کنم.

برای زوجین ، یعنی نفری 1 میلیون تومن ( مرد و زن با هم 2 میلیون پرداخت میکنن)

هر جلسه به طور میانگین 4 تا 6 ساعته ؛ که در مجموع میشه 8 تا 12 ساعت

یعنی به عبارتی شما 3 میلیون (حداقل) کمتر هزینه کردی!!!!!!!

اولش خیال کردم برای رفع مشکلات کاربرا می خواهید آموزش بدهید و رایگانه. اگه این قدر مبلغش بالا باشه از توان خیلی ها خارجه. تازه باید برای جور کردنش کلی تو سرو مغزشون بزنن. خودش میشه عامل دعوا.

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه
اولش خیال کردم برای رفع مشکلات کاربرا می خواهید آموزش بدهید و رایگانه. اگه این قدر مبلغش بالا باشه ا ...

آموزش رایگان دادن، راحت ترین و ساده ترین کاره!

من برای اینکه رواندرمانی یاد بگیرم، حدود 2 سال رایگان کار کردم و رایگان آموزش دادم.

اما نتیجه خارق العاده بود:

شاید با احتمال خطای 5% ، 95% افراد در این 2 سال، کار من براشون بی فایده بود! از استادم جویا شدم، گفت:

رواندرمانی و آموزش روانی (آموزش مربوط به حوزه های ذهن و روان ) ، تمام اعتبار و مثمر ثمر بودنش به 3 عامل اصلی بستگی داره:

1- دانش و تجربه ی درمانگر در انتخاب شیوه ی درست - 2- درک صحیح از مشکل و نیاز بیمار و مراجع - 3- دریافت هزینه.

ازم پرسید: میدونی چرا دریافت هزینه رو به عنوان گزینه ی سوم گفتم؟

گفتم چون در اولویت نیست؟

گفتش خیر! چون در اولویته ! اگر بهترین هم باشی، تا بیمار هزینه ای پرداخت نکنه، هرچه رشته کردی، پنبه میشه! این اصل جهان شمول است!

اولش خیال کردم برای رفع مشکلات کاربرا می خواهید آموزش بدهید و رایگانه. اگه این قدر مبلغش بالا باشه ا ...

از طرفی،

پرداخت 2 میلیون تومن برای دریافت آموزشی در جهت جلوگیری از مشکلات وسیع و گسترده، کاهش احتمال خیانت، کاهش احتمال طلاق عاطفی، و ...

فکر کنم ارزش داشته باشه!!!

از طرفی، پرداخت 2 میلیون تومن برای دریافت آموزشی در جهت جلوگیری از مشکلات وسیع و گسترده، کاهش اح ...

اگه کسی اهل خیانت باشه تو شیشه هم بذاریش خیانت میکنه . 2 میلیون بدم شما تضمین میکنی که هیچ مشکلی پیش نیاد؟؟؟  ذات باید خوب باشه. 

اصل بد نیکو نگردد آنکه بنیادش بد است.

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه
اگه کسی اهل خیانت باشه تو شیشه هم بذاریش خیانت میکنه . 2 میلیون بدم شما تضمین میکنی که هیچ مشکلی پیش ...

هیچ انسانی از داخل رحم مادرش قاتل، خائن، پیغمبر، انیشتین، سعدی و .. نمیشه

اصل بر آموزش و پیشگیری ست

برای نمونه همین آنفولازنرا، یک عدد ژل بهداشتی و یک عدد ماسک فی.لتر دار، و یک واکسن هم میخری میزنی شاید حدودا 100 الی 150 هزار

برای پیشگیری و کاهش ابتلا به انفولانزا

اما تضمینی نیست که اضلا مبتلا نشی

ولی اگر بشی، بدنت قوی هست و از پا در نمیای

یکی از معضلات مدیریتی در کشور ما ، سبک نوشدارو پس از مرگ سهراب است ...

البته من شخصا پیگیر ثبت هیچ کس نیستم، چون این دوره رو در ماه یکبار برگزار میکنم

توضیحاتی که دادم، برای روشن کردن ذهن بود